Bucharest Street Food Carnival

Bucharest Street Food Carnival

Cand si unde

Descriere eveniment

Cel mai mare si spectaculos Street Food din București isi redeschide portile intre 7 si 10 septembrie. Bigger. Better.

In septembrie 2016, am organizat cel mai mare festival de street food din Romania, un eveniment - spectacol ce a imbinat conceptul de “mancare stradala”, foarte popular in multe dintre marile capitale ale lumii, cu atmosfera concertelor si show-urilor live.

Acum, in septembrie 2017, avand deja in spate experienta a peste 10 festivaluri dedicate street food-ului organizate atat in București cat si in tara, ne intoarcem la Romexpo cu un un concept mai amplu si mai spectaculos. Dupa atatea festivaluri, este momentul unui Carnaval!

Cu o suprafata dubla fata de cea alocata anul trecut, sute de street chefs din toate colturile tarii, cele mai apreciate food truck-uri din Romania, zeci de artisti locali si internationali, trei scene dedicate artistilor stradali invitati din intreaga Europa, demonstratii culinare sustinute de cei mai cunoscuti chefi si spatii dedicate diverselor activitati de relaxare si distractie, The Carnival pune Bucurestiul pe harta manifestatiilor de street food remarcabile din lume.

Pregateste-te pentru cel mai mare Carnaval de street food care a avut loc in Europa de Est si sute de momente de neuitat. O experienta completa, o explozie de gusturi, arome, ritmuri vibrante si arta stradala, incepand cu 7 septembrie, la Romexpo.