Destinatii de senzatie

Destinatii de senzatie

Cand si unde

Descriere eveniment

14 fotografi si bloggeri pasionati de fotografie isi expun tablourile in Sun Plaza, care devine pana la finalul lunii august gazda expozitiei „Destinatii de senzatie”. Fotografiile, incluse intr-una dintre categoriile Innovative, Young, Crazy sau Authentic, au drept numitor comun calatoriile „de senzatie” si sentimentul unic pe care il traim cu totii atunci cand, dupa un drum lung, ajungem la destinatie.

Expozitia poate fi vizitata atat de iubitorii de arta, cat si de amatorii de calatorii in cautare de noi destinatii. Sunt expuse fotografii din Italia, Spania, Belgia, Coreea de Nord, Nepal, Myanmar, Turcia, Statele Unite, Emiratele Arabe Unite, Franta,  Marea Britanie, Bulgaria, Sri Lanka, Japonia, Romania, Kenya, Indonezia, Cuba, Finlanda, Zanzibar, Grecia. Intrarea este gratuita.

Mai multe informatii despre fotografii si bloggerii care expun la Sun Plaza mai jos:

Adelin Petrisor este unul dintre cei mai cunoscuti corespondenti de razboi din Romania. El a transmis din Irak, Afganistan, Siria, Iran, Libia, Liban si a realizat reportaje in inchisoarea din Guantanamo si in cea din Coreea de Nord si a intervievat personalitati precum Yasser Arafat, ayatalohul Mohamad Fadhallah, liderul spiritual Hezbollah sau Ehud Barak, cel mai decorat general israelian.

Alex Damian fotografiaza cel mai mult oameni. Indiferent de ocazie, decor sau obiective, el reuseste sa aduca in prim plan omul in toata splendoarea lui.

Alex Domnisoru a fost pasionat de fotografii de mic. Odata cu absolvirea facultatii a renuntat si la jobul dintr-o agentie de publicitate pentru a-si urma ceea ce mai tarziu o va numi „vocatie”. Ii place sa imortalizeze momentele unice din vietile oamenilor pe care ii intalneste zi de zi.

Ana Matei este Digital Marketing Consultant, calatoreste mult si scrie pe blog despre experientele ei. Are doua mari pasiuni care se intrepatrund: marketingul si fotografiile.

Anca Gheorghe scrie pe blogul ei impreuna cu fiica sa, Ema. In 2016, Blog in tandem a primit premiul al III-lea la categoria Bloggers Project din cadrul Webstock Awards pentru proiectul #viatadefamilieinlumealarga.

Andreea Burlacu este pasionata de comunicare si antreprenoriat si ii place sa scrie. Oriunde, oricand. Scrie despre carti, filme, teatru, evenimente.

Corina Scheianu a devenit, cu timpul, tot mai pasionata de online si social media si a inceput sa scrie din ce in ce mai des despre domeniul care o scoate din rutina: calatoriile.

Cristian Sutu este fost jurnalist – a scris timp de 16 ani pentru diferite gazete cum ar fi Evenimentul Zilei, Cotidianul, Academia Catavencu sau Puterea. Din 2011 s-a dedicat, insa, fotografiei. Cel mai cunoscut proiect al sau este „Portret de”.

Dan Byron canta de la varsta de sase ani. Intr-adevar, nu-i place nimic mai mult decat sa cante, dar imediat dupa aceasta pasiune se afla fotografia.

David Stescu are 11 ani si a fost diagnosticat la 2 ani si jumatate cu autism inalt functional. Gratie eforturilor sale si ale parintilor lui, a reusit sa se integreze in scoala si sa-si descopere pasiunea pentru geografie si fotografie. Anul acesta a facut fotografii in Suedia si Finlanda in cadrul proiectului #jurnaldefotograf #cuDavid in #Laponia. In curand, David isi va expune fotografiile realizate in Laponia intr-o expozitie personala.

Dragos Asaftei este pasionat de fotografia documentara si cea aeriana. In 2011 si 2012 a fotografiat toata Transilvania din avion, iar in 2014 a surprins pe durata mai multor garzi activitatea medicilor de pe ambulanta.

Radu Dumitru scrie de 11 ani pe blogul lui despre tehnologie si gadgeturi, dar si despre lucruri de toate zilele, cum ar fi calatorii sau burgeri. Incearca sa scrie de fiecare data despre lucruri utile oamenilor. Fotografiatul i se potriveste mai ales datorita pasiunii pe care o are pentru gadgeturi.

Simona Stanescu calatoreste mult si povesteste despre aventurile ei pe blog. Ii place atat de mult sa calatoreasca incat a demisionat din functia de brand manager dintr-o televiziune pentru a-si urma pasiunea pentru scris si calatorii.

Vlad Eftenie este lector doctor arhitect at Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu" Bucuresti, realizeaza o rubrica la radio despre modul in care oamenii privesc orasul si tine workshop-uri si prelegeri despre fotografia de strada. De asemenea, pregateste o carte despre modul in care vede gestul de a fotografia, prin introspectie si prezenta constienta, folosind ca elemente principale spatiul cotidian, timpul si emotia.

Expozitia poate fi vizitata gratuit intre orele 10.00-22.00 la parter si la etaj, pe culoarul nou deschis.

Mai multe detalii pe site-ul Sun Plaza.