EUROPAfest Grand Opening - American Jazz Night

EUROPAfest Grand Opening - American Jazz Night

Cand si unde

Descriere eveniment

American Jazz Night
EUROPAfest Opening Gala Concert
11 Mai, 19:00, Teatrul Odeon

Pe 11 mai, publicul larg este invitat la Opening Gala - EUROPAfest 2017. In cadrul American Jazz Night va veti intalni cu invitatii speciali ai festivalului, TRIISM / SUA castigatorul marelui premiu EUROPAfest 2016, dar si cu FAR FROM CAROLINA, un duo americano-britanic, care il include pe Terry Lees, detinator al titulaturii “chitaristul anului in UK”. Concertul da startul unui maraton de 10 zile de neuitat cu muzica buna din lumea intreaga.

EUROPAfest este un festival de anvergura, derulat in Bucuresti si Sibiu, care aduce anual in Romania peste 300 de artisti din 45 de tari.
Festivalul are un concept unic, singurul din Romania care reuneste jazz, blues, pop si muzica clasica in acelasi eveniment.
Sub sloganul „It’s all about live, quality music!” EUROPAfest sarbatoreste 24 de ani de concerte, intalniri de neuitat cu muzicieni de pe toate continentele, o combinatie inedita de inovatie, creatie, emotii, public extaziat, atmosfera și eleganța.
11 mai, va rezerva muzica buna, invitati prestigiosi, bucurie si emotii - iata coordonatele primei seri de festival, Opening Gala EUROPAfest - American Jazz Night.

Pret bilete:
Categoria I – 31,80 lei
Categoria II – 15,90 lei

Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului Odeon si online la http://www.teatrul-odeon.ro/.