Festivalul Ambasadelor

Festivalul Ambasadelor

Cand si unde

Descriere eveniment

Festivalul Ambasadelor a 3-a editie, cel mai mare eveniment multicultural din Romania, cu tema din acest an ONE World, va avea loc intre 7-10 septembrie 2017. INTRAREA GRATUITA!

Programul oficial al Festivalului Ambasadelor ONE World 2017 se poate descarca si vizualiza aici: http://www.festivalulambasadelor.ro/program.html

7-10 septembrie este despre ceea ce ne leaga si despre cum devenim cu totii o singura lume la Grand Hotel du Boulevard (expozitii si conferinte), Cinema PRO (proiectii cinematografice) si Parcul Titan (spectacole de world music, dansuri, standuri expozitionale, ateliere si gastronomie). Vor participa peste 50 de ambasade, institute culturale, organizatii internationale si minoritati etnice, evenimentul este cu acces gratuit pentru public si propune cele mai variate experiente si povesti multiculturale care vor face inconjurul lumii.
Festivalul Ambasadelor ONE World este despre cum Bucurestiul poate deveni o lume in lume timp de 4 zile. 

Spatiile festivalului:

Grand Hotel du Boulevard: expozitia centrala ONE World si conferintele inspirationale: 7-10 septembrie

Cinema PRO: world cinema, proiectii de filme artistice si documentare din peste 15 tari: 7-10 septembrie

Parcul Titan, intrarea Liviu Rebreanu (Globul Lumii): World Music, Craft & Bazaar, spectacole, pavilioane expozitionale si gastronomie traditionala internationala din peste 35 de tari: 9-10 septembrie

Timp de 4 zile, Festivalul Ambasadelor revine cu cea de-a treia editie si propune cel mai provocator line-up de evenimente si expozitii de pana acum, care va reuni si impleti magia vocilor lumii si a marile culturi existente pe mapamond, alaturi de autenticul expresiei artistice romanesti. 

Abia asteptam sa va (re)intalnim! 7-10 septembrie, Festivalul Ambasadelor ONE