Festivalul Inghetatei Artizanale

Festivalul Inghetatei Artizanale

Cand si unde

Descriere eveniment

Asociatia Green Revolution impreuna cu Puro&Bio Romania va invita sa participati la prima editie a Festivalului Inghetatei Artizanale. Evenimentul va avea loc in zilele de vineri 25, sambata 26 si duminica 27 august, la Roaba de Cultura din Parcul Herastrau, in zona Restaurantului Pescarus din Bucuresti. 

Scopul Festivalului este promovarea consumului de inghetata preparată din ingrediente naturale dar si prezentarea celor mai cunoscuţi si gustosi gelatieri existenti pe piata de profil. 

Startul distractiei se va da vineri, 25 august la ora 17:00 si va dura pana la orele 22:00 iar sambata si duminica programul se va desfasura intre orele 10:00 si 22:00. 

Intrarea este libera. La eveniment sunt asteptati toti iubitorii de inghetata cu varste cuprinse intre 0 si 99 de ani. 

Mii de copii, mai mari sau mai mici, frati, surori, mamici, tatici, matusi, unchi dar si bunici sunt invitati sa guste, fara restrictii, din inghetata artizanala expusa de comercianti. 

Cei mici vor avea trei zile de superdistractie presarate cu jocuri si concursuri, teatru, muzica dar si multe alte surprize aromate. Si cei mari se vor deconecta la evenimentul nostru pentru ca in programul Festivalului se vor regasi concerte in aer liber si invitati speciali care vor vorbi despre beneficiile consumului de inghetata artizanala precum si ateliere cu teme interactive parinti-copii. 

In plus, ingredientele naturale, organice, bio folosite la prepararea celui mai iubit desert, vor transforma fiecare inghetata intr-o experienta unica destinata chiar si persoanelor care sufera de diabet, obezitate, intoleranta la lactoza ori la gluten dar si celor care pur si simplu sunt la dieta. 

Vom avea de unde sa alegem, paleta de gusturi este foarte variata, asa ca va invitam sa va salvati zilele Festivalului in calendar (25, 26, 27 august) si sa va faceti timp sa va delectati cu cele mai aromate gusturi naturale de inghetata din Capitala. 

Va asteptam!