Kings of Leon - Walls Tour

Kings of Leon - Walls Tour

Cand si unde

Descriere eveniment

Kings of Leon la Bucuresti pe 17 iunie pe Arena Nationala. L.P. va canta in deschidere.

Adorati de intreg mapamondul, idolii rock din Nashville, cei patru membrii ai familiei Followill si ai trupei Kings Of Leon, vor sustine un magnific show muzical in Romania sambata, 17 iunie, pe Arena Nationala. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album intitulat “WALLS” si este organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti. 

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume: Glastonbury, Coachella, Roskilde si Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile), in 14 ani de cariera, cei patru Kings Of Leon, au produs 7 albume, au vandut peste 18 milioane de albume si peste 24 de milioane de single-uri in intreaga lume si au castigat 2 premii Grammy: unul pentru “Sex on Fire” in 2009 si unul pentru “Use Somebody” in 2010.

Imbinand mai multe stiluri ca hard rock, alternative rock si garage rock, Kings of Leon, s-a bucurat de succesul initial, in Marea Britanie, obtinand primele pozitii in “Top 40 Single”, doua premii BRIT in 2008 si un premiu Juno. Mai mult, primele trei albume ale trupei au cucerit rand pe rand pozitii fruntase in top “5 UK Albums”. Cel de-al treilea album al lor, “Because of the Times”, de asemenea, a atins pozitia #1. Dupa lansarea “Only by the night” in septembrie 2008, formatia a obtinut succes si in Statele Unite. Single-urile "Sex on Fire", "Use Somebody" si "Notion" s-au clasat toate pe pozitia #1 in topul ”Hot Modern Rock Tracks”. Albumul a fost certificat cu platina in Statele Unite, si a fost cel mai bine vandut album din 2008 in Australia, fiind certificat cu platina de noua ori. Cel de-al 5-lea album al formatiei, “Come Around Sundown”, a fost lansat pe 18 octombrie 2010, iar cel de-al 6-lea album, “Mechanical Bull”, a fost lansat pe 24 septembrie 2013. “WALLS”, cel mai recent album si cel care marcheaza numarul sapte, a fost lansat pe 14 octombrie 2016.

Trupa americana formata in Nashville,Tennessee este compusa din fratii Anthony Caleb Followill (vocal, chitara ritmica), Ivan Nathan Followill (tobe, percutie, back vocal) and Michael Jared Followill (chitara bass, back vocal), si varul lor Cameron Matthew Followill (chitara, back vocal). 

Noul album WALLS

iTunes - http://smarturl.it/WALLSi
Google - http://smarturl.it/WALLSg



Artista americana LP (Laura Pergolizzi) va canta in deschiderea concertului pe care trupa Kings Of Leon il sustine pe Arena Nationala din Capitala, pe 17 iunie. 
Hitul “Lost On You” a facut inconjurul Europei si a propulsat-o in topurile celor mai difuzati artisti de vara trecuta. Cu un look androgin si o voce care sparge toate tiparele, cu versuri adanc inradacinate in experiente personale, LP are deja o armata de fani pe toate continentele. 

A mostenit dragostea de muzica de la mama ei. Nascuta in Long Island, New York, in 1981, Laura s-a mutat la New York City, si a adoptat numele de scena LP in 2010. A lansat patru albume si un EP si a scris piese pentru artisti renumiti, precum Cher, Christina Aguilera, Backstreet Boys sau Rihanna. 

Primul sau album, "Heart-Shaped Scar", a aparut in 2001, urmat fiind, trei ani mai tarziu, de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea caruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost primul ei album de succes, iar piesa "Into The Wild" a inregistrat 10 milioane de stream-uri doar pe Spotify. The Wall Street Journal a scris ca LP "bate la usa statutului de star", iar revista Vogue spunea ca are "o voce patrunzatoare si increderea de sine a lui Dylan"

Cel mai recent album LP, "Lost On You", a aparut la finalul anului trecut, in decembrie 2016. Artista se afla momentan in plin turneu de promovare pentru acest disc. Dupa mai multe date in America de Nord, urmeaza Europa, incepand cu 15 Iunie. Deschiderea concertului Kings of Leon va reprezenta cea de-a doua intalnire a artistei americane cu fanii romani – ea a mai sustinut un concert la Bucuresti in toamna lui 2016. 


BILETE LA KINGS OF LEON PE ARENA NATIONALA 

BILETE ONLINE - www.bilete.ro si BILETE IN RETEAUA Bilete.ro
- Prin comanda la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat).
- Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, in magazinele Germanos, in oficiile Postei Romane si in casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Grivitei, nr. 143, parter. Lista completa a celor peste 1000 de puncte de vanzare din reteaua Bilete.ro de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata aici: http://www.bilete.ro/partners.asp

INFO BILETE: +40. 21.311.93.23

Categoria 1: 230 RON

Categoria 2: 180 RON

Categoria 3: 160 RON

Categoria 4: SOLD OUT

Categoria 5: 95 RON

Golden: 285 RON

Gazon: 190 RON

VIP: 500 RON

KINGS OF LEON
http://kingsofleon.com/ 
https://www.facebook.com/KingsOfLeon
https://www.instagram.com/kingsofleon