May Day - A Floating Experience

May Day - A Floating Experience

Cand si unde

Descriere eveniment

Vinyl, Rum, Tapas & Wine impreuna cu Bluemarin Sailing deschid sezonul de vara cu o experienta marina completa. Intre 28 aprilie si 1 mai in Marina Eforie va avea loc May Day - 3 zile de petreceri pe veliere si pe plaja, cursuri de initiere in sailing, regatte, mancare marinareasca si baturi exotice.

Line-up-ul petrecerilor de zi si noapte aduce impreuna pe barci si pe plaja 11 artisti: KHIDJA, KLU, UFe, NOPAME, The Rabbit King, Rammon, Heion, Kosta, Bully, Alt Om, Zabriskie.

Biletele pentru party-uri sunt disponibile in reteaua iabilet.ro, iar pachetele complete ce contin cazare pe barci, cursuri sailing, mic dejun si cina, asigurare loc de parcare si acces petreceri poti fi achizitionate de aici.

"La May Day vrem sa oferim o experienta marina 360, atat celor care sunt pasionati de sailing, cat si celor care vor sa experimenteze aventurile pe veliere. Plaja privata din Marina va gazdui 3 zile de petreceri pe docuri si pe nisip si pentru cei care vor doar sa se bucure de muzica si briza marii.”, declara Ionut Giusca, fondator Bluemarin Sailing.

Velierele sunt ambarcatiuni moderne, au cate 3 cabine duble, salon cu bucatarie si baie. Sunt pregatite sa primeasca la bord in conditii de confort 6-8 persoane, fiind prevazute cu sistem de incalzire. Pe fiecare velier va fi cate un skipper profesionist, cu multa experienta acumulata in ani de navigatie in Marea Neagra si Mediterana.

“Pentru Vinyl, Rum, Tapas & Wine fiecare eveniment e gandit ca o experienta, iar de data aceasta am vrut sa experimentam cateva zile din viata aventuroasa de pe barci. 1 mai nu poate fi sarbatorit niciunde mai bine decat la mare, asadar ne-am pregatit de 3 zile de party pe plaja cu artisti mare parte din familia Vinyl, Rum, Tapas & Wine”, declara Vlad Bodea, fondator VRTW.

Mai multe info despre eveniment aici, iar bilete aici.

 

Vinyl, Rum, Tapas & Wine

www.facebook.com/vinyl.rum.tapas.wine/

www.vrtw.life

Bluemarin Sailing

 www.facebook.com/bleumarinsailing/