Shine Festival 2017

Shine Festival 2017

Cand si unde

Descriere eveniment

Pe 1 si 2 iulie, cel mai tanar si efervescent festival al Capitalei, Shine Festival, aniverseaza a patra editie !

Dupa ce in 2015 a castigat tilul de “Best Alternative Festival” la Metalhead Awards iar in 2016 s-a bucurat de prezenta a peste 8.000 de spectatori in cele doua zile, sub egida “Come & Shine”, Shine isi doreste sa-si meninta pozitia de lider pe piata festivalurilor din Capitala si multumeste fanilor pentru votul de incredere si le promite ca nu le va insela asteptarile nici in 2017 !

Primele trupe confirmate sunt: AlternosferaVita de VieSuie PaparudeE.M.I.L.Coma si Luna Amara, multe alte nume urmand a fi anuntate in curand!

 

Abonamentele de doua zile s-au pus deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea din toata tara. Primele 300 de abonamente au preturi speciale de 55 de lei Acces General respectiv 75 de lei Golden Circle, in fata scenei !

Reteaua iabilet.ro:  Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX – Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara

Numarul de abonamente Golden Circle este limitat la 500 de bucati iar numarul total de abonamente puse in vanzare pentru festival este de doar 5000 !