SHOW OFF Romanian Design Week

SHOW OFF Romanian Design Week

Cand si unde

Descriere eveniment

Mințile Creative se întâlnesc în perioada 20 - 28 Mai la Show OFF Romanian Design Week, un program-umbrelă sub care sunt reunite evenimentele inspirate de UniCredit Bank, conexe expoziției centrale.
Vino alături de noi în cel mai nou și activ loc creativ din București, la Palatul Universul, care devine în 2017 gazda Show OFF RDW.
Te așteptăm să facem împreună un tur al evenimentelor creative adunate toate sub același acoperiș, de la expozițiile Diploma Selected, UYDA by Ubikubi și ADCE România, la conferințele Lady Steps, Creative Mornings și Autor, până la rondul de Noapte al Studiourilor de Arhitectură.
Uite câte lucruri faine se întâmplă și la care intrarea este liberă:

La subsolul noului teatru din oraș, Apollo111 Barul, vezi cele mai bune lucrări de advertising și design din 2016, într-o expoziție powered by ADC Romania.
Vernisaj: sâmbătă, 20 mai, ora 17:00
Expoziție: 20 - 28 mai, 17:00 - 23:00

Urci la Mezanin și descoperi Diploma Selected, expoziția capsulă care aduce în prim plan dialogul artistic între 13 profesioniști și 14 absolvenți din industriile creative.
Vernisaj: sâmbătă, 20 mai, ora 18:00
Expoziție: 20 - 28 mai, 10:00 - 19:30

Expoziția Ubikubi Young Designers Award te așteaptă un etaj mai sus, la primul bar botanic din capitală, FIX me a drink. Tineri designeri, arhitecți sau pasionați cu competențe în domeniu și-au transformat proiectele în produse fizice pe parcursul competiției. Colecția câștigătoare și planșele de prezentare ale tuturor proiectelor te așteaptă la Fix. :)
Vernisaj: sâmbătă, 20 mai, ora 19:00
Expoziție: 20 - 28 mai, 17:00 - 23:00

O cafea bună, o bere artizanală și o conferință cu ”Sfaturi de la femeia Creative Director pe care n-ai avut-o niciodată” despre povești care pot schimba lumea, la Beans&Dots: Lady Steps #4 - Advice from the female CD you never had, un proiect ADC Romania cu femei de top din industrii creative. Vino la ediția a patra să-ți iei porția de inspirație de la Karolina Galácz, Creative Director Young & Rubicam Budapest. Te poți înscrie cu un mail la [email protected].
Data: miercuri, 24 mai, ora 19:30

Vrei să vezi cum arată un studio de arhitectură? Ușor, ia-ți prietenii, studenții sau colegii și vino la Noaptea Studiourilor de Arhitectură.
The Institute îți face turul celor mai hip studiouri de arhitectură, design și inginerie: ADN Birou de Arhitectura, CASA ARHITECTURII - OAR București, CITY PROJECT, CUMULUS, HB Design Team, Ioka Design & Decoration, Latitudine 53 by Manasc Isaac, Morphoza, Prodid-, Laborator de arhitectură, Square One, Stardust architects + Atelier Tron + Studio Mud, studio ae - architecture & evolution, studio Est, Studio InSign, TWINS STUDIO și Wolfhouse Productions.
Data: joi, 25 mai, ora 23:00

Vineri luăm micul dejun împreună, la CreativeMornings Bucharest. Ne vedem la Talent Garden să aflăm care este rolul serendipității în procesul de creație, de la un artist local.
Nu uita să te înscrii din timp, chiar de luni, 22 mai, ora 11:00, pe https://creativemornings.com/cities/buc.
Data: vineri, 26 mai, ora 08:30 - 10:00

Autor vine la Mezanin să-ți povestească despre cum bijuteria contemporană merge mână în mână cu aplicarea unor reguli antreprenoriale testate și prezentate de specialiști în domeniu.
Și aici te poți înscrie cu un mail la [email protected].

SHOW OFF Romanian Design Week nu este doar despre artă, design, nou și frumos.
Este la fel de mult și despre fun și party și socializare.
Așa că pe 20 mai, după vernisajele expozițiilor Diploma Selected, ADC Romania și Ubikubi Young Designers Award urmează o noapte de petrecere. De fapt de petreceri. Pentru că sunt 3 la număr.

Pe fiecare etaj al corpului B din Palatul Universul, de la ora 20:00 începe party-ul.
Și la Apollo111 Barul și la Beans&Dots și la FIX me a drink.
Intrarea este liberă. Vă așteptăm ca și când!