Ouija

Ouija

Ouija: Origin of Evil

Ouija
  • Regie: Mike Flanagan
  • Distributie: Henry Thomas, Elizabeth Reaser, Doug Jones, Parker Mack, Sam Anderson, Kate Siegel, Annalise Basso, Lulu Wilson
  • Gen film: Horror

Descriere

Niciodată nu a fost doar un joc. OUIJA invită publicul la o nouă incursiune în lumea spiritelor invocate de tabla magică, cu o poveste și mai terifiantă decât primul episod din 2014. E anul 1965, suntem la Los Angeles, în căminul unei văduve, mamă a două fetiţe, care încearcă să-și câștige traiul cu ședințe de divinație, la limita înșelătoriei. Dar joaca ei de-a invocarea spiritelor nu va rămâne fără efect, căci va reuși să aducă în casa lor un spirit, însă unul pus pe răzbunare. Când fetița cea mică e posedată de spiritul malefic, cele trei ocupante ale casei vor fi nevoite să se confrunte cu experiențe greu de imaginat, și să-și înfrângă temerile pentru a izgoni spiritul înapoi, acolo unde îi e locul.

Ouija e produs de Platinum Dunes, creată de Michael Bay, Brad Fuller și Andrew Form (The Texas Chainsaw Massacre, seria The Purge, Teenage Mutant Ninja Turtles) și de Jason Blum, de la compania Blumhouse Production (The Purge și seria Insidious), alături de Brian Goldner (Transformers și seria G.I. Joe) și Stephen Davis (Ouija). Regia îi aparține lui Mike Flanagan, care a scris scenariul împreună cu Jeff Howard, colaboratorul său de la filme precum Oculus și Before I Wake.

Program in cinema

Distribuie

Alte filme Vezi toate

Citeste si Vezi toate