Champion - Iulius Mall

Shopping Sport

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Etaj)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Telefon mobil0749090992

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Din anul 1919 Misiunea noastră este de a fi una dintre cele mai importante mărci de îmbrăcăminte sportivă din lume, bazată pe valori fundamentale care sunt relevante pentru sportivi care concurează la toate nivelurile de sport, de la amatori la profesionişti.

 

Indeplinim aceasta misiune prin a fi intotdeauna superiori concurenţilor noştri, cu design inovator şi creativ şi cu cel mai înalt nivel posibil de calitate în produsele noastre pentru a oferi performanţă, durabilitate si confort.

 

În îndeplinirea misiunii noastre, noi oferim un mediu stimulativ pentru angajaţii noştri, un anturaj plin de provocări pentru furnizorii noştri şi cel mai înalt nivel de satisfacţie pentru clienţii noştri.

 

Cu Sediul Central European in Italia, care include un sediu in Florenţa specializat in design, dezvoltarea produsului si sourcing, Champion Europe este un lider în design, marketing, comerţ şi distribuţie de imbracaminte sport, uniforme pentru competiţii sportive şi antrenament, incaltaminte si accesorii, în 60 de ţări din Europa, Africa şi Orientul Mijlociu.

 

Produsele Champion care se vând prin intermediul unei reţele de distribuţie care include mai mult de 200 de magazine Champion, sunt purtate atat de amatori cât şi de atleţi şi echipe de profesionişti.

 

Distribuie