Adresa

Avram Iancu , Floresti, Cluj-Napoca

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

EUROSPORT DHS, cel mai mare producător de biciclete din România, produce biciclete din gama Mountain Bike, cu suspensie, BMX, Kids Bike, Trekking Bike, City Bike şi Road Bike, având o largă reţea de distribuţie.

Grupul PROPHETE GMBH, numărul doi în Germania în producţia de biciclete a cumpărat 30% din acţiunile companiei EUROSPORT DHS contribuind cu capital şi în acelaşi timp cu experienţa dobândită timp de 100 de ani în Germania.

Bicicletele marca DHS reprezintă combinaţia perfectă dintre componente de cea mai bună calitate tehnică, cadre şi roţi futuristice, culori şi design care îţi fură privirea.

Clientul are posibilitatea să aleagă dintr-o gamă largă de produse sau poate să propună propriile modele pentru a fi produse în fabrica din Deva. În ultimul caz, clientul beneficiază de exclusivitatea modelelor create de el.

Suntem foarte competitivi din punct de vedere al preţurilor, datorită costului scăzut al forţei de muncă din Romania.

 

La Polus Center ai de ales din peste 180 de magazine care îţi oferă cea mai diversificată gamă de produse. Astfel, poţi fi sigur că mereu vei găsi ceea ce ţi se potriveşte.

La Polus Center găsiţi cele mai bune branduri internaţionale şi locale. Vă puteţi satisface pofta de cumpărături la Zara, Bershka, New Yorker, Il Modo, Media Galaxy, Debenhams, L`Occitane şi multe altele. Şi pentru că nu vrem să vă lipsească nimic la Polus Center găsiţi nu mai puţin de şapte unităţi bancare.


Distribuie