Adresa

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Baneasa, 1, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Websitehttp://grandentertainment.ro/grand-play
  • Email[email protected]
  • Telefon mobil0756050600
  • Telefon mobil0756730015

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Fă cunoştinţă cu Balena uriaşă, care ascunde înăuntrul ei o tonă de minunăţii: tobogane, trambuline, piscine cu bile, tuneluri, rampe şi jocuri educative, plus spaţii pentru petreceri de copii, luat o gustare şi diverse alte activităţi.

 

Pentru micii aventurieri, au pregătit o junglă presărată cu rampe de căţărare, elemente de echilibru şi chiar o „pădure de şerpi prietenoşi”, în timp ce juniorii mai curioşi îşi pot pune imaginaţia la încercare cu panourile educative şi alte activităţi cognitive.

 

La Balenă vei găsi 4 spaţii de joacă diferite, pline cu surprize pentru copiii de toate vârstele, dar şi pentru părinţii lor.

 

Zona pentru pitici

Locul preferat al copiilor ce învaţă să meargă, echipat cu o trabulină, o piscină cu bile, proiecţii de lumină, tobogane din elemente moi şi o mulţime de jucării care să le stimuleze imaginaţia şi să-i facă să râdă cu gura până la urechi. Zona e delimitată de restul locului de joacă şi rezervată prichindeilor între 0-3 ani.

 

Zona pentru juniori

O „junglă” colorată, construită pe două niveluri din tobogane, rampe, tuneluri, poduri, pereţi mişcători şi tot felul de alte obstacole, gândite pentru copiii între 3-12 ani. Aici, juniorii pot să-şi testeze reflexele pe elementele de echilibru, să-şi încerce talentul la tunul cu bile sau să se lanseze cu tiroliana, ajungând în mijlocul zonei de petreceri.

 

Zona de petreceri

Un spaţiu ideal pentru aniversări şi alte petreceri pentru copii, în care combinăm distracţia cu imaginaţia. Am pregătit măsuţe şi scaune pentru colorat, decupat şi alte activităţi creative. Tot aici, avem şi o zonă în formă de bărcuţă la care cei mici pot lua masa şi care poate fi transformată mai apoi în loc de joacă.

 

Zona pentru părinţi

Cât timp cei mici îşi consumă energia la joacă, tu te poţi bucura de o băutură sau o gustare proaspătă în zona de lângă Balena uriaşă, dedicată părinţilor. Şi ca să te poţi relaxa pe deplin, îl vei putea urmări la joacă pe cel mic prin intermediul ecranului din apropiere, pe care se difuzează constant imagini de la diferitele camere instalate în interiorul zonei de joacă.

Distribuie