Lotto - Iulius Mall

Shopping Sport

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Etaj)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Websitehttp://www.lottosport.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

In Romania, istoria Lotto incepe in 1995, an in care a fost infiintata si compania. Incepand cu anul 2000, Lotto Sport Romania in colaborare cu Lotto Sport Italia sponsorizeaza echipa de fotbal Dinamo Bucuresti, oferindu-le jucatorilor echipamente complete de joc, de prezentare si de antrenament, toate acestea fiind special concepute pentru jucatorii echipei Dinamo.

In 2001, Lotto devine oficial sponsor tehnic pentru Gala Hagi prin semnarea acordului de sponsorizare. Meciul de retragere al marelui fotbalist Gheorghe Hagi a fost si este considerat cel mai important eveniment sportiv al anului.

Incepand cu campionatul 2003-2004, Lotto Romania devine partener tehnic pentru inca 7 echipe din Divizia A Fotbal, precum Poli AEK Timisoara, Petrolul Ploiesti, Otelul Galati, Farul Constanta, Apullum Alba Iulia, Ceahlaul Piatra Neamt, Politehnica Iasi.

2003 marcheaza o prezenta remarcabila in fotbalul romanesc a brandului italian, acesta bucurandu-se de o mare apreciere din partea sportivilor de performanta.

Anul 2008, reprezinta pentru Lotto Romania un alt an de progres alaturi de echipele de top ale momentului, acesta sustinand doua dintre cele mai bune echipe din fotbalul Romanesc, FC Rapid si FC Timisoara. Deoarece pentru Lotto un contract de sponsorizare inseamna dedicare completa, 2008 aduce un nou echipament celor 2 echipe, special creat pentru meciurile ce vor fi jucate in Cupa UEFA.

Tot in 2008 se alatura echipelor deja sponsorizare si alte echipe de renume din fotbalul romanesc precum: UTA ARAD, U Cluj, Ceahlaul Piatra Neamt si FC Progresul ce vor beneficia de echipamente complete de joc si de prezentare pentru meciurile ce le vor disputa.

Pe partea de echipamente de tenis, o alta latura foarte bine dezvoltata de catre cercetatorii din laboratoarele companiei italiene, Lotto Romania alege sa mearga alaturi de nume importante din lumea tenisului din randul antrenorilor si a jucatorilor (Adrian Voinea si Victor Hanescu), devenind sponsor oficial al echipei de Cupa Davis a Romaniei prin semnarea contractului de sonsorizare cu Florin Segarceanu, capitan al echipei.

Distribuie