Adresa

Calea Dorobanti, Dorobanti, 1, Bucuresti

Program

  • L - S10:00 - 21:00
  • Duminica10:00 - 14:00

Contact

  • Telefon fix0212304771
  • Websitehttp://www.marioplaza.eu/Contact/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Bine ati venit la una din bijuteriile Bucurestiului: Mario Plaza, un mic centru de cumparaturi situat intr-o zona "sic" a orasului. Infiintat in 1997, Mario Plaza a fost permanent imbunatatit pentru a satisface standardele occidentale, deasemenea fiind mentinut ca un loc prietenos pentru vizitatori.

Calitatea cumparaturilor intr-o atmosfera speciala - asta inseamna Mario Plaza, un loc in care te simti bine intotdeauna.

Inaugurat in 1997, MARIO PLAZA functioneaza cu succes si astazi, deschizandu-si zilnic usile pentru clientii fideli dar si pentru ceilalti, care nu pleaca niciodata cu mana goala din aceasta galerie, chiar daca au cumparat numai un mic cadou sau au baut doar o cafea, un loc in care doresc intotdeauna sa revina.

In acest sens noi incercam printr-o selectie a firmelor care expun si vand in Mario Plaza, sa oferim produse de calitate, produse ale unor firme renumite, cum ar fi Stefanel, Wolford, Villeroy & Boch, LCWaikiki sau produse comercializate de magazine cu renume in Romania cum sunt Sarra Blu, Casa Mia, Privilege, Mont Blanc, DeFacto etc.

Distribuie