Adresa

Strada Garii, 15, Iasi

Program

  • L - V09:00 - 17:00
  • Duminica09:00 - 16:00

Contact

  • Websitehttp://www.moto-velo-sport.ro
  • Telefon fix0232267740
  • Telefon mobil0722723649
  • Telefon mobil0723219726

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

 

Universal Moto-Velo s-a înfiinţat în anul 1995 în Iaşi. Fiind un magazin cu profil sportiv, ajută la promovarea sportului în Iaşi, în special clismul. Prin seriozitate şi perseverenţă, am reuşit să aducem în Iaşi brand-uri de renume precum Scott, Felt, Cross, Ideal, Head, Magellan, DHS.
Asigurăm service şi consultanţă de calitate la toate tipurile de biciclete. Obiectivul nostru este, de asemenea, să convingem ieşenii că sportul şi dragostea faţă de natură, te fac mai bun, mai rezistent, mai ambiţios şi mai optimist, garantându-ţi o viaţă sănătoasă.
Le mulţumim tuturor clienţilor care au avut încredere în noi şi ne-au ajutat să ne dezvoltăm. Sperăm ca şi în continuare să nu-i dezamăgim şi promitem că vom duce mai departe această activitate, începută acum 16 ani, cu aceeaşi seriozitate şi profesionalism.

Universal Moto-Velo s-a înfiinţat în anul 1995 în Iaşi. Fiind un magazin cu profil sportiv, ajută la promovarea sportului în Iaşi, în special clismul. Prin seriozitate şi perseverenţă, am reuşit să aducem în Iaşi brand-uri de renume precum Scott, Felt, Cross, Ideal, Head, Magellan, DHS.Asigurăm service şi consultanţă de calitate la toate tipurile de biciclete. Obiectivul nostru este, de asemenea, să convingem ieşenii că sportul şi dragostea faţă de natură, te fac mai bun, mai rezistent, mai ambiţios şi mai optimist, garantându-ţi o viaţă sănătoasă.Le mulţumim tuturor clienţilor care au avut încredere în noi şi ne-au ajutat să ne dezvoltăm. Sperăm ca şi în continuare să nu-i dezamăgim şi promitem că vom duce mai departe această activitate, începută acum 16 ani, cu aceeaşi seriozitate şi profesionalism.

 

Distribuie