Planeta HamHam - Pluto Pet Hotel

Animale de companie Adaposturi de animale

Adresa

Barbu Vacarescu, Tei, 2, Bucuresti

Program

  • L - V08:30 - 20:30
  • S - D09:00 - 16:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Expat friendly

Descriere loc

 Pluto Pet Hotel face parte din complexul Planeta HamHam, primul Pet Resort din Romania, aflat in centrul zonei de nord a Bucurestiului. Întregul complex Planeta HamHam se întinde pe o suprafaţă de 30.000 m2, iar în prezent numărul de animale care pot fi cazate în cele 70 de camere si padocuri, impartite in 4 categorii, este de 80 căţei şi 20 pisici.

 

Animalele de companie stau în camere individuale, mobilate, având televizor, terasă privată şi webcam. „Clienţii” beneficiază de meniu personalizat, stăpânii putând apela şi la serviciile bucătăriei hotelului, de mai multe plimbări zilnice în spaţii largi şi un program individual de activitate educativă. De asemenea, „clientii” pet hotel-ului au la dispozitie servicii de pet salon si pet taxi.

 

 

Pet Hotel-ul este format din camere mobilate in functie de categorie, termoizolate, geamuri termopan, incalzire in pardoseala, dublata de convectoare electrice in hotel. Pentru clientii  mai economi, se ofera cazare Economy Class in padocuri construite dupa specificatiile europene, avand custi termoizolate si incalzite, fiecare cu podina de lemn.

 

Sistem de aerisire/aer conditionat central cu ventilatie individuala in camere.

 

Bucatarie complet utilata cu frigider, aragaz, cuptor microunde, blat de lucru si ustensile pentru prepararea mancarii, rafturi pentru mancare cu compartimente individuale.

 

Supraveghere si ingrijire 24/7.

Asistenta medicala zilnica.

Locatie complet securizata si acces controlat de o firma de paza dedicata.

Web cam in camerele de hotel si gradinita, accesibile de pe PC/Mac sau smartphones.

Dotari anti-incendii

Podele cu vopsea poliuretanica, antiacid si antialergic, pentru curatare usoara.

 

PENSIUNE CAINI

 

VIP (very important pet) - camera de hotel de 16 mp, complet mobilata si dotata, webcam (acces permanent inclusiv de pe telefonul mobil), incalzire/aer conditionat, plus terasa privata de 12 mp.

Design premium, cu tablouri, canapea, covor, etajere cu carti, ceas, veioza, masuta, HDTV, patut cu saltea, paturica, boluri din inox pentru mancare si apa, rigola individuala pentru igienizarea camerei, usa de acces pe terasa actionata din exteriorul camerei.

Pret: 120 lei/noapte

 

Home Style - camera de hotel de 12 mp, mobilata si dotata, webcam (acces permanent inclusiv de pe telefonul mobil), incalzire/aer conditionat.

Amenajata pentru a replica mediul familiar de acasa, cu tablouri, fotoliu, covor, etajere cu carti, ceas, veioza, HDTV, patut cu saltea, paturica, boluri din inox pentru mancare si apa.

Pret: 80 lei/noapte

 

Classic Room - camera de hotel de 6 mp, dotari de baza, incalzire/aer conditionat, plus terasa privata de 6 mp.

Amenajata in stil practic, cu patut, paturica, boluri din inox pentru mancare si apa, incalzire cu bec cu infrarosu, usa de acces pe terasa actionata din exteriorul camerei.

Pret: 60 lei/noapte

 

Economy - padoc exterior acoperit de 6 mp, construit conform specificatiilor europene, dotat cu cusca de 2 mp, termoizolata si incalzita cu bec infrarosu, podina de lemn de 4 mp, boluri din inox pentru mancare si apa.

Pret: 40 lei/noapte

 

Nota: 50% reducere pentru al 2-lea catel cazat in acceasi camera.

 

Servicii incluse si optionale:

- 3 plimbari zilnice incluse; petrecerea timpului zilei in compania altor catei la Gradinita Cateilor – optional;

- program personalizat de masa conform indicatiilor stapanului; mancare Royal Canin si/sau mancare gatita – optional;

- program personalizat de educatie si dresaj – optional;

- servicii de cosmetica (spalat, igienizat, tuns) – optional, pe baza de programare;

- servicii medicale la solicitarea si indicatiile stapanului sau a medicului veterinar;

- transfer asigurat de pet taxi-ul nostru, la cererea stapanului, pe baza de programare.

 

 

PENSIUNE PISICI

 

Home Style - camera de hotel de 12 mp, mobilata si dotata, webcam (acces permanent inclusiv de pe telefonul mobil), incalzire/aer conditionat.

Amenajata pentru a replica mediul familiar de acasa, cu tablouri, fotoliu, paturica, covor, etajere cu carti, ceas, veioza, tv plasma, ansamblu de joaca supraetajat cu sisal si scorbura, jucarii, boluri din inox pentru mancare si apa.

Pret: 50 lei/noapte

Nota: 50% reducere pentru a 2-a pisicuta cazata in aceeasi camera.

 

Cat Salon - camera 6 mp, cu 4 compartimente individuale, fiecare pisicuta are la dispozitie un spatiu de 1x0,4x1,5 m (LxlXh), dotat cu ansamblu de joaca supraetajat cu sisal si scorbura, jucarii, etajera, litiera individuala, boluri din inox pentru mancare si apa, incalzire/aer conditionat.

 

Regulament Pet Hotel:

Check-in: L-V 8:30-20:30, S-D 9:00-16:00

Check out: pana la ora 12:00, o taxa de 50% din pretul camerei se aplica pentru intarzieri peste ora 12:00. Daca se intarzie mai mult de ora 20:00, o noua zi de cazare va fi taxata.

Rezervare si anularea rezervarii in vacante Paste, Craciun, Anul Nou: rezervarile se fac cu plata in avans a 50% din valoarea serviciilor. Aceasta suma nu se va restitui in caz de anulare a rezervarii sau neprezentare.

 

Pet Salon - complet echipat, cu personal profesionist, ofera o gama completa de servicii cosmetic.

 

Pet Taxi - van cu aer conditionat, dotat special pentru transportul animalelor de companie. Pret mediu: 50 lei/ cursa, pretul poate varia in functie de distanta.

Distribuie