Vezi in jur

descriere.

Policlinica Vitan

Gruparea de cabinete medicale Vitan a aparut in urma desfiintarii Centrului Medical Vitan in anul 2003 si reuneste marea majoritate a cabinetelor medicale individuale care functioneaza in cladirea fostei policlinici Vitan.

 

Gruparea de cabinete medicale Vitan ofera o gama larga de servicii medicale prin cele 76 cabinete medicale care o constituie.

Astfel, exista 43 cabinete medicina de familie, majoritatea facand inscrieri in continuare, care asigura pentru pacientii inscrisi pe listele lor consultatii, trimiteri catre medicii specialisti sau spital, retete compensate, gratuite sau simple.

Cele 21 de cabinete medicale din cele mai diverse specialitati ofera posibilitatea consultatiei si tratamentului pentru o gama foarte larga de afectiuni, controale preventive sau periodice. Datorita aparaturii moderne achizitionate de multe dintre aceste cabinete poate fi evitata o internare in spital, prin rezolvarea in ambulatoriu a problemelor de sanatate ale pacientilor.

Cele 11 cabinete de medicina dentara (stomatologie) pot rezolva toate problemele danturii pacientilor care li se adreseaza. Mai mult, cei 11 tehnicieni dentari situati pe acelasi palier pot realiza in cel mai scurt termen si de calitate lucrarile protetice recomandate.

vezi toata descrierea
specializari.
  • Cabinete: O.R.L., Medicina interna, Obstetrica / Ginecologie, Oftalmologie, Endocrinologie, Stomatologie, Chirurgie, Cardiologie, Psihiatrie, Dermatologie, Medicina de familie, Neurologie, Ortopedie
  • Laboratoare: Radiologie si imagistica medicala, Analize medicale, Explorari functionale
Adresa: Calea Dudesti nr. 102 - 124, Sector 3 Bucuresti
Web: http://www.policlinica-vitan.ro/

share.

recomanda orasulm.eu

publicitate.