Vezi in jur
Creeaza eveniment
Locuri inauntru
Foto: Mary Gober
Scoala Gimnaziala nr.17 "Nichita Stanescu" , Scoli Galati

descriere.

Scoala Gimnaziala nr.17 "Nichita Stanescu"

Pe parcursul celor 37 de ani de existenta, pe bancile scolii au invatat elevi care astazi isi desfasoara activitatea in cele mai diverse domenii de activitate. Astfel, fostii nostri elevi sunt astazi medici, profesori, ingineri, buni muncitori, studenti sau elevi ai unor licee de frunte din municipiul Galati. 

 

ele 43 de cadre didactice asigura cu mult profesionalism pregatirea celor 509 de copii, acestia plecand de pe bancile scolii cu o baza solida, necesara realizarii lor viitoare. Scoala noastra si-a propus sa stimuleze si sa valorifice competentele cerute de societatea in continua schimbare, sa realizeze o instruire eficienta, sa creeze si sa intretina un mediu educativ de calitate. Ne dorim si facem tot posibilul sa avem elevi bine motivati pentru invatatura si pentru activitatea de performanta, sa asiguram parteneriat educational si sa atragem resurse materiale care sa permita desfasurarea in bune conditii a procesului instructiv - educativ.

Cele 43 de cadre didactice asigura cu mult profesionalism pregatirea celor 509 de copii, acestia plecand de pe bancile scolii cu o baza solida, necesara realizarii lor viitoare. Scoala noastra si-a propus sa stimuleze si sa valorifice competentele cerute de societatea in continua schimbare, sa realizeze o instruire eficienta, sa creeze si sa intretina un mediu educativ de calitate.

Ne dorim si facem tot posibilul sa avem elevi bine motivati pentru invatatura si pentru activitatea de performanta, sa asiguram parteneriat educational si sa atragem resurse materiale care sa permita desfasurarea in bune conditii a procesului instructiv - educativ.

 

vezi toata descrierea
informatii.generale
  • Locuri inauntru
  • Tip proprietate: Public
Adresa: Costachi Conachi nr. 2, Galati (Micro 19)
Telefon: 0236414404
Email: scoalanichitastanescu@yahoo.com
Web: http://scoalanr17gl.blogspot.com

share.

recomanda orasulm.eu

publicitate.