• Share

Castiga o invitatie dubla la concertul Enrico Macias din 9 martie!

Castiga o invitatie dubla la concertul Enrico Macias din 9 martie!

 

Enrico Macias revine la Bucuresti, de data aceasta intr-un concert dedicat celor 50 de ani de cariera ai artistului algerian. 

Pe 9 martie la Sala Palatului Enrico promite multe surprize si un playlist diferit de cel din concertul de anul trecut sustinut la Bucuresti. Insa melodii precum La Femme De Mon Ami sau Zingarella nu vor lipsi din repertoriul artistului.

 

Apreciat atat in tara natala, Algeria, cat si peste hotare, cariera de lunga durata a lui Enrico Macias se datoreaza, printre altele, si faptului ca acesta canta in numeroase limbi, printre care franceza, italiana, spaniola, ebraica, turca, greaca, armeana sau araba, astfel ajungand la inima publicului sau, indiferent de natie.

 

Orasul Meu si Project Events iti ofera ocazia sa-l vezi live pe Enrico Macias pe 9 martie, un cadou extrem de potrivit pentru Ziua Femeii.

 

Pentru a castiga o invitatie dubla la concert, spune-ne intr-un comentariu care e piesa ta favorita a lui Enrico Macias. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti.

Dead-line: 5 martie, ora 16:00.

 

    

Daca norocul nu-ti surade, bilete gasesti la Sala Palatului, la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Victoria si Muzica, Librariile Adevarul si Eminescu si online pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro. Pretul biletelor variaza intre 50 si 300 lei.

 

Update: Castigatoarea unei invitatii duble la Enrico Macias este marina24. O felicitam, si o rugam sa ne scrie la [email protected] pentru a afla cum intra in posesia premiului.
Va multumim tuturor pentru participare, si stati pe aproape, caci mai avem concursuri si bilete de dat!

Update2: Intrucat castigatoarea marina24 ne-a spus ca nu poate ajunge la concert, premiul ii revine celei de-a doua extrase din lista noastra, rodica!

 

Distribuie