• Share

Matter of Fact 2: Daniel Bortz & Trickski pun muzica de la inaltime in ultima zi a verii - castiga una din cele 5 invitatii duble

Matter of Fact 2: Daniel Bortz & Trickski pun muzica de la inaltime in ultima zi a verii - castiga una din cele 5 invitatii duble

 

Sarbatoreste ultima zi de vara cat mai aproape de cer, mai exact la etajul 19 al Nusco Tower, in editia cu numarul doi a Matter of Fact. Rooftop Party-ul se anunta a fi unul foarte special, un festin al muzicii electronice. Suol Night pe numele ei, seara de 31 august ii aduce in fata bucurestenilor pe berlinezul Daniel Bortz, duo-ul de DJ si producatori Trickski si al nostru Search Dip.

 

 

Orasul Meu si Matter of Fact vor sa-ti ofere o seara cu adevarat speciala la sfarsit de anotimp cald, asa ca scoatem la bataie 5 invitatii duble, prin tragere la sorti. Asa cum e traditia, trebuie sa respecti urmatorii pasi:

 

1. Care este genul de loc (club, parc, piscina, terasa etc.) in care te distrezi cel mai bine? Raspunde la intrebare intr-un comentariu pe aceasta pagina.


2. Da share acestui concurs pe profilul tau de Facebook (in partea dreapta a paginii)

 

 

3. Da un like paginii de Facebook a Orasul Meu (daca nu ai facut-o deja)

 

 

 

Deadline: miercuri, 29 august, ora 14:00.

 

 

 

 

 

matter of fact 2 daniel bortz trickski

 

 

Am extras cei 5 fericiti care vor dansa pe acoperis vineri seara:)

 

 

Distribuie