• Share

Orasul Meu ofera 300 sute de invitatii la evenimentul de inaugurare Turbohalle

Orasul Meu ofera 300 sute de invitatii la evenimentul de inaugurare Turbohalle

 

Desi e foarte probabil sa ma insel, exista o mica sansa ca unii dintre voi sa nu fi auzit pana in momentul de fata de cel mai mare loc de party din Bucuresti care va avea inaugurarea pe 17 martie: Turbohalle!

 

Situat in zona Militari, langa statia de metrou Pacii, fosta fabrica Turbomecanica, transformata acum intr-un spatiu cultural si de evenimente, poate gazdui peste 5000 de persoane pe cei 5000 de metri patrati.

 

 

turbohalle 17 martie inaugurare modeselektor

 

 

Complet renovate, ba chiar cu finisaje extrem de artsy, fostele hale Turbomecanica, transformate acum in Turbohalle, sunt unul dintre putinele spatii de evenimente din capitala care au o capacitate atat de mare, ceea ce ii aduce un atu incontestabil din start. Mai multi oameni laolalta inseamna artisti mai mari, proiecte de anvergura, evenimente interesante.

 

Cum promite sa fie, de altfel, si inaugurarea din 17 martie: 2 scene, una de electro si alta de dubstep pe care vor urca nume precum Modeselektor, Redlight sau Dread MC (si lista nu se opreste nicidecum aici!), o expozitie de arta contemporana romaneasca: Catalin Badarau (scultpura), Ciprian Paleologu (instalatii), Anca Boeriu (grafica), Iuri Isar (grafica/gravura), plus targ de fashion cu vanzare: Idelier si Kulturmarkt.

 

Dupa descrierea sumara de mai sus, e clar ca evenimentul intra in categoria de neratat! Si cum vrem sa ne asiguram ca nu ratezi o asemenea inaugurare, oferim 300 de bilete - fara tragere la sorti, pe principiul primul venit, primul servit. Trebuuie doar sa recomanzi Orasul Meu unui prieten, iar in momentul in care acesta isi creeaza un cont pe site, tu primesti un mail cum ca ai castigat invitatia la Turbohalle. Mai departe, el poate face acelasi lucru cu un alt prieten si tot asa. Toate detaliile sunt aici.

 

Bafta si ne vedem la Turbohalle!

Distribuie