• Share

Sicario: Asasinul - castiga una din cele 3 invitatii duble. DL: 22.09, 11:00

Sicario: Asasinul - castiga una din cele 3 invitatii duble. DL: 22.09, 11:00

 

Incepand cu 18 septembrie, va intra in cinematografe filmul de actiune Sicario: Asasinul. Filmul este un thriller intens cu Emily Blunt, Benicio del Toro si Josh Brolin, de la Denis Villeneuve, regizorul Prisoners, Enemy si Incendies.

 

Scoatem la concurs 3 invitatii duble la Sicario: Asasinul - urmeaza cei 3 pasi de mai jos si intri automat in tragerea la sorti:


1. Intr-un comentariu pe aceasta pagina, spune-ne cum il cheama pe actorul premiat cu Oscar pentru rolul din Traffic, cunoscut si pentru performantele din filme ca Snatch, 21 grams, The Usual Suspects or Sin City, si care joaca rolul personajului misterios Alejandro in thrillerul Sicario: Asasinul?


2. Share-uieste aceasta pagina pe profilul tau de Facebook (ai butonul de like in dreapta paginii)

 

3. Da un like paginii de FB a Orasul Meu


Invitatiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din Bucuresti, timp de 2 saptamani. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.


Deadline: 22 septembrie, ora 11:00

Castigatorii vor fi contactati pe mail. Va rugam ca la inregistrarea pe www.orasulm.eu sa specificati si numele real - conditie obligatorie!

 

 

Distribuie