• Share

Taxi, du-ma in Oras! Concurs cu doua invitatii duble la Main Sounds - Alan Fitzpatrick (28 august, Complexul Studentesc Tei). DL: 26.08, 12:00

Taxi, du-ma in Oras! Concurs cu doua invitatii duble la Main Sounds - Alan Fitzpatrick (28 august, Complexul Studentesc Tei). DL: 26.08, 12:00

 

Ultimul weekend din august este rezervat de catre cei de la Main Sounds, cu o petrecere perfecta care va incheia aceasta vara. Pe 28 august, Complexul Studentesc Tei va fi locatia unde vom prinde rasaritul de soare, alaturi de artisti precum Alan Fitzpatrick, Alex Mine si Mirror State.

 

Taxi, du-ma in Oras! - scoatem la concurs doua invitatii duble la Main Sounds - Alan Fitzpatrick + drumul cu taxiul pana la Complexul Studentesc Tei oferit de Taxi TOTAL pentru castigatori. Urmeaza cei 3 pasi de mai jos si intri automat in tragerea la sorti:


 

1. Intr-un comentariu pe aceasta pagina, spune-ne unde ai vrea sa aiba loc urmatoarea editie a Main Sounds (+ link-ul acesteia din Orasul Meu)


2. Share-uieste aceasta pagina pe profilul tau de Facebook (ai butonul de like in dreapta paginii)

 

3. Da un like paginii de FB a Orasul Meu

 

4. Da un like paginii de FB a Taxi Total

 

 

Pret intrare: 20 RON in avans si 30 RON la intrare, in seara evenimentului

 

 

Deadline: 26 august, ora 12:00

Castigatorii vor fi contactati pe mail. Va rugam ca la inregistrarea pe www.orasulm.eu sa specificati si numele real - conditie obligatorie!

 

PS: Drumul cu taxiul se face in baza unui voucher in valoare de 20 lei si reprezinta o singura cursa pana la eveniment.

Mai multe detalii despre campania Taxi, du-ma in Oras! aici

 

 

Distribuie