• Share

Taxi, du-ma in Oras! Concurs cu doua invitatii duble la Masque 1ere Edition (19 februarie, Madame Pogany). DL: 17.02, 11:00

Taxi, du-ma in Oras! Concurs cu doua invitatii duble la Masque 1ere Edition (19 februarie, Madame Pogany). DL: 17.02, 11:00

 

Misterul o va invalui pe Madame Pogany, pe 19 februarie, in cadrul primei editii a seriei de petreceri Masque. Jocul cu masti de pe ringul de dans va fi antrenat de Satin Jackets, Oktopus, Andreea Veder si Kosta.

 

Taxi, du-ma in Oras! - scoatem la concurs doua invitatii duble la Masque 1ere Edition - Satin Jackets & friends + drumul cu taxiul pana la Madame Pogany oferit de Taxi TOTAL pentru castigatori. Urmeaza cei 3 pasi de mai jos si intri automat in tragerea la sorti:


 

1. Scrie-ne un comentariu pe aceasta pagina, in care sa ne spui unde ai vrea sa aiba loc a doua editie a seriei de petreceri Masque (+link-ul locatiei din Orasul Meu)


2. Share-uieste aceasta pagina pe profilul tau de Facebook (ai butonul de like in dreapta paginii)

 

3. Da un like paginii de FB a Orasul Meu

 

4. Da un like paginii de FB a Taxi Total

 

 

Pret intrare: 30 RON


 

Deadline: 17 februarie, ora 11:00

Castigatorii vor fi contactati pe mail. Va rugam ca la inregistrarea pe www.orasulm.eu sa specificati si numele real - conditie obligatorie!

 

PS: Drumul cu taxiul se face in baza unui voucher in valoare de 20 lei si reprezinta o singura cursa pana la eveniment.

Mai multe detalii despre campania Taxi, du-ma in Oras! aici

 

 

concurs masque taxi 2016

Distribuie