• Share

Taxi, du-ma in Oras! Concurs cu doua invitatii duble la un spectacol din cadrul festivalulului Like CNDB (26 martie, Centrul National al Dansului). DL: 23.03, 11:00

Taxi, du-ma in Oras! Concurs cu doua invitatii duble la un spectacol din cadrul festivalulului Like CNDB (26 martie, Centrul National al Dansului). DL: 23.03, 11:00

 

Daca si tu faci parte din publicul alternativ, deschis la experimente in spatiul urban si artistic, atunci trebuie sa ajungi la cel putin un spectacol de la festivalul Like CNDB 2016, organizat in mare parte la Centrul National al Dansului. Iar daca eclectismul ti se pare o idee buna oricand, afla ca HomeFest, BIEFF, NEXT si One World Romania sunt parteneri ai acestui eveniment. 

 

Taxi, du-ma in Oras! - scoatem la concurs doua invitatii duble la "Ea e baiat bun / Eugen Vebeleneau" din cadrul festivalului Like CNDB 2016 + drumul cu taxiul pana la Centrul National al Dansului oferit de Taxi TOTAL pentru castigatori. Urmeaza cei 3 pasi de mai jos si intri automat in tragerea la sorti:


 

1. Scrie-ne un comentariu pe aceasta pagina, in care sa ne spui la ce editie a ajuns festivalul Like CNDB


2. Share-uieste aceasta pagina pe profilul tau de Facebook (ai butonul de like in dreapta paginii)

 

3. Da un like paginii de FB a Orasul Meu

 

4. Da un like paginii de FB a Taxi Total

 

 

Pret intrare: variaza intre 15 si 25 RON


 

Deadline: 23 martie, ora 11:00

Castigatorii vor fi contactati pe mail. Va rugam ca la inregistrarea pe www.orasulm.eu sa specificati si numele real - conditie obligatorie!

 

PS: Drumul cu taxiul se face in baza unui voucher in valoare de 20 lei si reprezinta o singura cursa pana la eveniment.

Mai multe detalii despre campania Taxi, du-ma in Oras! aici

 

 

concurs taxi like cndb

Distribuie