• Share

Taxi, du-ma in Oras! Concurs cu doua invitatii duble la We Dance - Guy Gerber, Sasha, Jon Rundell, Nu Zau (18 septembrie, Daimon Club). DL: 16.09, 12:00

Taxi, du-ma in Oras! Concurs cu doua invitatii duble la We Dance - Guy Gerber, Sasha, Jon Rundell, Nu Zau (18 septembrie, Daimon Club). DL: 16.09, 12:00

 

Zilele Bucurestiului se sarbatoresc pe 18 septembrie in Parcul Tineretului, la Diamon Club, in cadrul unei noi petreceri aflata sub egida We Dance. De data aceasta, vom dansa pana la rasarit alaturi de artisti precum Guy Gerber, Sasha si Jon Rundell.

 

Taxi, du-ma in Oras! - scoatem la concurs doua invitatii duble la We Dance - Guy Gerber, Sasha, Jon Rundell, Nu Zau + drumul cu taxiul pana la Daimon Club oferit de Taxi TOTAL pentru castigatori. Urmeaza cei 3 pasi de mai jos si intri automat in tragerea la sorti:


 

1. Intr-un comentariu pe aceasta pagina, spune-ne unde ai vrea sa aiba loc urmatoarea editie We Dance (+link-ul locului din Orasul Meu)


2. Share-uieste aceasta pagina pe profilul tau de Facebook (ai butonul de like in dreapta paginii)

 

3. Da un like paginii de FB a Orasul Meu

 

4. Da un like paginii de FB a Taxi Total

 

 

Pret intrare: variaza intre 45 si 100 RON, in functie de categorie si data

 

 

Deadline: 16 septembrie, ora 12:00

Castigatorii vor fi contactati pe mail. Va rugam ca la inregistrarea pe www.orasulm.eu sa specificati si numele real - conditie obligatorie!

 

PS: Drumul cu taxiul se face in baza unui voucher in valoare de 20 lei si reprezinta o singura cursa pana la eveniment.

Mai multe detalii despre campania Taxi, du-ma in Oras! aici

 

 


Distribuie