• Share

Taxi, du-ma in Oras! Concurs cu doua invitatii single la Alternosfera - lansare album Haosoleum (2 octombrie, Arenele Romane). DL: 30.09, 12:00

Taxi, du-ma in Oras! Concurs cu doua invitatii single la Alternosfera - lansare album Haosoleum (2 octombrie, Arenele Romane). DL: 30.09, 12:00

 

UPDATE: Concertul Alternosfera de la Arenele Romane, reprogramat pentru 9 octombrie. Concertul de lansare a albumului “Haosoleum”, programat pe 2 octombrie la Arenele Romane se amana cu o saptamana, urmand a se desfasura pe 9 octombrie, in aceeasi locatie. Decizia de reprogramare a concertului este justificata de intarzierea producerii si multiplicarii CD-urilor noului album “Haosoleum”. Invitatiile castigate in cadrul concursului organizat de Orasul Meu raman valabile.

 

Pe data de 2 octombrie, Alternosfera va lansa noul album intitulat Haosoleum, eveniment gazduit de Arenele Romane. Albumul reprezinta a 3-a parte a tripticului conceptual Epizodia.

 

Taxi, du-ma in Oras! - scoatem la concurs doua invitatii single la Alternosfera - lansare album Haosoleum + drumul cu taxiul pana la Arenele Romane oferit de Taxi TOTAL pentru castigatori. Urmeaza cei 3 pasi de mai jos si intri automat in tragerea la sorti:


 

1. Intr-un comentariu pe aceasta pagina, spune-ne de ce vrei sa ajungi la lansarea noului album Alternosfera


2. Share-uieste aceasta pagina pe profilul tau de Facebook (ai butonul de like in dreapta paginii)

 

3. Da un like paginii de FB a Orasul Meu

 

4. Da un like paginii de FB a Taxi Total

 

 

Pret intrare: variaza intre 35 si 70 RON, in functie de categoria aleasa si data cumpararii

 

 

Deadline: 30 septembrie, ora 12:00

Castigatorii vor fi contactati pe mail. Va rugam ca la inregistrarea pe www.orasulm.eu sa specificati si numele real - conditie obligatorie!

 

PS: Drumul cu taxiul se face in baza unui voucher in valoare de 20 lei si reprezinta o singura cursa pana la eveniment.

Mai multe detalii despre campania Taxi, du-ma in Oras! aici

 

 


Distribuie