• Share

2013 se anunta plin de petreceri si voie buna

2013 se anunta plin de petreceri si voie buna

 

Gata, am intrat in noul an cu toata forta si cu tot elanul. Iar organizatorii de petreceri nu rateaza nici de aceasta data startul, planuind evenimente din cele mai diverse incepand din acest weekend. Punctul comun? Dansul pana-n zori.

 

 

 

petreceri bucuresti ianuarie 2013

 

 

 

Incepe-ti seara de vineri intr-o atmosfera mai intima, acompaniata perfect de un cocktail si un concert care sa te unga pe suflet. Ai 2 optiuni ceva mai putin conformiste: La rascruce de muzici - When Violin Meets Guitar, unde ii vei auzi pe Enescu, Vivaldi, Brahms & co., plus Queen si Deep Purple si niscaiva folclor - toate interpretate intr-o varianta inedita la Mystic Tree sau Undercover Nights, care il aduce in fata publicului din Log Out Cafe pe Andrei Chermeleu, fost membru al VOXIS, intr-un experiment acustic.

 

Apoi fuguta in Energiea, sa nu ratezi duo-ul The Correspondents, format din Mr. Bruce si Chucks. Swing-hop-ul cu influente Vaudeville si prezenta scenica demna de un rol in The Mask garanteaza o seara de vineri ca-n filme!

 

Dupa atatea concerte se lasa si cu party, cum altfel? Din nou, avem propuneri neobisnuite, macar la prima vedere. Pentru un sistem imunitar la pamant, Planters are remediul: Hospital Party - dovada ca mersul la spital nu e intotdeauna un calvar. 

 

Got Bass? aniverseaza un an in Elephant Pub, alaturi de NSMART, Philo Da Shaolin si Bazooka Joe, intr-un apogeu al petrecerilor dedicate bass-ului.

 

Iar Maschine incepe anul in forta la Control, cu Funkineven pe post de invitat de onoare.

 

 

Sambata lasam warm-up-ul intr-un con de umbra si iesim direct pe ringul de dans.

 

 

 

paul ritch love events kristal

Paul Ritch @ Kristal

 

 

In Control, label-ul Local Records isi prezinta cativa dintre producatori/DJi, si anume Plurabelle, Coughy si Casetofoane, all live.

 

La Modern avem parte de un alt label, si anume Comeme, initiat de Matyas Aguayo, care ii aduce in fata publicului bucurestean pe Alejandro Paz si Philipp Gorbachev. 

 

Love Events introduce conceptul de Soled Out, Party like a Techno Monkey! cu Paul Ritch, Alexandru Jijian si Alin Stoica, in Kristal Glam Club.

 

 

Oricum ai alege sa-ti petreci weekend-ul, important e sa lasi inhibitiile la o parte si sa te bucuri de o seara flamboaianta alaturi de prietenii tai!

Distribuie