• Share

5 filme de vazut in Bucuresti in perioada urmatoare

5 filme de vazut in Bucuresti in perioada urmatoare
Sursa foto: Cinemagia.ro

In avanpremiera

Resident Evil: Capitolul final

Sau cel putin asa zic acum. Mai stii... Cea mai populara serie de filme inspirate de un joc video continua cu faza in care Alice (Milla Jovovich) a cam ramas de una singura sa poarte batalia finala in fata celor intorsi de dincolo. Oare va reusi sa invinga Umbrella? Tu ce zici?

Goana dupa aur

Ti-e dor de vorba lui Matthew McConaughey? Alright alright alright, dorinta ta este porunca pentru el asa ca film nou. De data asta personajul pe care il interpreteaza, Kenny Wells, vrea sa gaseasca aur si reuseste, undeva in Indonezia. Dar niciodata lucrurile nu cad din cer fara consecinte, asa ca i se vor intampla lucruri.

Sursa foto: Cinemagia.ro

Premiere

La drum cu tata

Vineri, 3 februarie 2017, Sala Elvira Popescu. Ca sa stii din prima unde te duci ca sa vezi La drum cu tata. Filmul, o productie romaneasca, te trimite inapoi in timp ca sa vezi mai bine ce se intampla  in 1968 la Arad. Drama iti spune povestea a doi frati care, desi au orientari politice diferite, trebuie sa isi ajute tatal bolnav. Afli astfel lucruri despre Securitate, Primavara de la Praga si cum era sa calatoresti prin RFG, dar cu scop si viza doar de trecere.

Cainele, adevaratul meu prieten

Ah, avem si filme dragute in program. Ce bine! Filmul, facut dupa cartea lui W. Bruce Cameron,  urmareste vietile pe care le tot are un catel si cum ajunge el sa isi indeplineasca scopul de a fi alaturi de stapanul lui in fiecare dintre ele. Ce draguuut!

Sursa foto: Cinemagia.ro

Fondatorul

Suntem siguri ca si tu, la fel ca noi, esti curios cum a ajuns McDonalds imperiul care este acum. Fondatorul ne spune tot. Ray Kroc (Michael Keaton) este cel care a facut totul posibil.

Sursa foto: Cinemagia.ro

Distribuie