• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (11 – 15 aprilie 2016)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (11 – 15 aprilie 2016)

 

Teatru, muzica, vin si trotuarele Bucurestiului

 

 

Saptamanile astea zici ca-s masini supersonice. Trec cu viteza luminii. Iar lunea, dupa cum te-am obisnuit, iti recomand o serie de chestii misto de facut pe parcursul saptamanii.

 

 

Luni

 

Hai la In Culise sa vezi Masinaria Cehov, de la 20:00. Daca te numeri printre putinii care s-au intrebat cine mai e Cehov si ce a ajuns sau daca esti curios cum ar arata intalnirea dintre scriitor si creatiile sale, raspunsul se afla in aceasta piesa.

 

Teatru al absurdului, Masinaria te poarta intr-un univers fatasmagoric, cu personaje reunite care au sansa sa-si continue destinele nefinalizate.

 

 

masinaria cehov in culise 2016

 

 

Marti


Pentru azi ti-am programat o seara la Grand Cinema & More, in compania celor de la Queen. Te voi urca-n masina timpului si vei ajunge in 1975, la super mega concertul „Queen: A Night in Bohemia”. In plus, vei vedea in premiera si o serie de interviuri cu membrii trupei. Aweeeesome!

 

 

queen a night in bohemia 2016

 

Miercuri

 

Silver Church iti da un boost de energie la mijloc de saptamana cu Disco Winesday. Se pare ca deviza lor e “Unui pahar sau sticle de vin ii trebuie o pereche, asa ca de ce nu i-am oferi noi una?”. Asta inseamna ca te duci, iti comanzi un pahar de vin si urmatorul e din partea casei. Ne place.

 

 

disco winesday silver church 2016

 

 

Joi

 

Fiindca esti cetatean responsabil si implicat (sau ar trebui sa fii), te imbraci frumos si te duci la Bucuresti - No Man’s Land. Dupa cum stii, alegerile locale se apropie, asa ca ARCEN a organizat cateva intruniri la care se dezbat problemele actuale ale capitalei.

 

Ti-e frica sa mergi pe trotuare ca ti-ar putea cadea tencuiala-n cap? Asta daca ai loc de masinile parcate. Atunci vii la Grand Hôtel du Boulevard, iti expui punctul de vedere, vii cu solutii pe care le dezbatem si poate chiar le imbratisam cu totii.

 

 

Vineri

 

Dai startul weekend-ului cu Lost & Found Showcase - Guy J, Guy Mantzur, Alex & Mircea Babescu, Oscar, in Kristal Glam Club.

 

Influentele progressive si techno vor fi soundtrack-ul zilei, de care te vei bucura alaturi de Guy Mantzur, care n-a mai fost in Kristal de aproape doi ani.

 

 

lost found guy j kristal glam club

Distribuie