• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (14-18 decembrie 2015)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (14-18 decembrie 2015)

 

Inceputurile de saptamana sunt pline de promisiuni, precum diminetile de duminica, vara in oras, cand simti ca totul este posibil. O noua saptamana aduce noi prilejuri de a ne bucura de oras, la concerte, targuri, filme sau intalniri cu cei dragi.

teatrul de arta bucuresti 

 

Luni: Colinde de Craciun cu Stefan Hrusca

Nu una, ci doua reprezentatii va avea Stefan Hrusca luni la TNB  - de la 17.30 si 20.00. Si putem intelege motivul: nimic nu se compara cu un concert de colinde pentru a intra in atmosfera Sarbatorilor.
Tip: Bilete, intre 80 si 160 de lei.

 

 

Marti: Concert Selah Sue

In loc de petrecere de Craciun la birou: o iesire cu colegii la o bere si un concert pe cinste – Selah Sue la Beraria H. Artista va incepe sa cante in jur de 22.30.
Tip: Bilete, intre 60 si 95 de lei, in functie de apropierea de scena.

 

 

Miercuri: Teatru – Aproape maine


In plina iarna, de ce sa nu alegem o piesa de teatru a carei actiune este plasata in mijlocul unui decor aproape polar? Magie, umor si dragoste, iata care sunt coordonatele piesei “Aproape maine”, in regia Andreei Vulpe, pe care o puteti vedea la Teatrul de Arta incepand cu orele 19.15.
Tip: Un bilet costa 30 de lei.

 

 

Joi: Petrecere de casa noua

Pentru ca se apropie vacanta, ne permitem sa iesim sa petrecem inca de joi. Sufrageria True se muta in casa noua, pe Covaci 19 si da party cu muzica live. Invitati, trupa FreeStay.
Tip: Intrarea este libera.

 

 

Vineri: Targ de Craciun la Fundatia Calea Victoriei

Daca nu ati gasit inca acele darurile perfecte de Craciun, un nou targ va avea loc intre 18 si 19 decembrie la Fundatia Calea Victoriei unde vor fi etalate cadouri artizanale in salonul casei.
Tip: Participantii la targ pot cumpara vouchere la cursurile fundatiei din ianuarie, cu o reducere de 15% din pretul intreg afisat pe site.

Distribuie