• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (16-20 noiembrie)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (16-20 noiembrie)

 

Incepe o noua saptamana, in care ne dorim sa avem parte de liniste, vesti bune si armonie. Iar un ragaz petrecut in oras la o lansare ori o expozitie ne pot ajuta.

 

ferestre din bucuresti carte 2015

 

 

Luni: Teatru multietnic

 

Astazi debuteaza festivalul de teatru Caleido, un festival multietnic, care isi doreste sa scoata in evidenta bogatia culturala adusa de minoritati. Spectacolele includ atat teatru independent, cat si piese de la teatre precum Radu Stanca din Sibiu, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul de Stat Sarb din Timisoara sau Teatrul pentru Copii si Tineret „Gong” Sibiu. Intrare libera.

 

 

Marti: Recital de pian

 

Marti, la Ateneu, va avea loc un recital de pian al muzicianului Alin Dumitrescu. Din program: Frederic Chopin, Claude Debussy, Joseph Haydn.

 

 

Miercuri: Targului International GAUDEAMUS


Incepe cea de-a 22-a editie a celui mai popular targ de carte de la noi in Pavilionul Central de la Romexpo. Vor fi toate editurile si reducerile de rigoare. Invitatul de onoare al editiei este GADIF – Grupul Ambasadelor, Delegaţiilor şi Instituţiilor Francofone din România. Targul dureaza pana pe 22 noiembrie.

 

 

Joi: Seara la Palatul Sutu

 

Aparitia unei carti-obiect, “Ferestre din Bucuresti si povestile lor” este prilejul intalnirii de la Palatul Sutu. Editorul cartii, Cătălin D. Constantin a fotografiat ferestre din Bucuresti. Iar pentru a ilustra povestea, o serie de criitori, istorici, arhitecți, actori, medici, antropologi, jurnaliști si-au imaginat si au scris. Evenimentul incepe de la orele 19.00. Bilet: 7 lei.

 

 

Vineri: Concert la Arenele Romane

Zdob si Zdub aniverseaza 20 de ani de existenta si lanseaza un album aniversar numit “20 de veri”. Trupa a anuntat si invitati speciali din Basarabia si nu numai. La intrare, un bilet va costa 60 de lei.

Distribuie