• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (25 - 29 ianuarie 2016)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (25 - 29 ianuarie 2016)

1, 2, 3, 4, 5... evenimente (cel putin) te asteapta in marele oras in aceasta saptamana. Poti iesi de unul singur, sau pe varianta “suna un prieten”.   Planifica din timp o saptamana fara momente de plictiseala. Noi ne-am facut deja agenda... Hai si tu!

 


urban collectors musa71 

 

Luni: LOONEY Quiz Night

Daca iti este dor de orele de la scoala in care erai interogat la mate, geografie sau romana, luni seara la Lente & Sotron ai ocazia sa te “duelezi” cu alte minti stralucite din oras pentru a afla cine e cel mai bogat in cultura generala. Poti participa cu o echipa formata din 2 pana la 6 persoane. Primele trei echipe primesc cadou vouchere in valoare totala de 300 de lei. Inscrieri se pot face la [email protected]

 

 

Marti: Discutie la o ceasca de ceai

Daca te intereseaza o intalnire informala, la o discutie despre cărți, viață și idei paradoxale cu actualul ministru al culturii, Vlad Alexandrescu, noteaza-ti ca marti, de la 19.30 la libraria Carturesti Verona va fi prezent la editia cu numarul 16 a Cercului literar. 

 

 

Miercuri: Expozitie de graffiti

Stii care sunt peretii cu cei mai tari graffiti din tot orasul? Atunci poate te va tenta expozitia artistei spaniole Musa71, pe care o poti vedea pana pe 28 ianuarie la spatiul Quantic/Urban Collectors. Se primesc vizite: luni, marți, joi, între 16:00 – 20:00.

 

 

Joi: Concert cu “o fata singura-n noapte”

Doar n-o s-o lasati pe Loredana sa cante “singura-n noapte”, joi, de la ora 20.00, la Beraria H? Probabil nu vei pleca prea devreme acasa si vei avea nevoie si de spatiu de dans, asa ca rezerva-ti un loc la masa in fata scenei (55 lei).

 

 

Vineri: Point Opening night

Unul dintre cele mai cool spatii culturale din oras se deschide astazi oficial. Vorbim despre Point si de un eveniment multimedia, o instalatie conceputa de Cristiana Cott Negoescu, care va cuprinde intreaga cladire. Biletul la eveniment costa 50 de lei si asigura open bar. Esti asteptat sa interactionezi cu spatiul.

Distribuie