• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (4 - 8 aprilie 2016)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (4 - 8 aprilie 2016)

 

Bere, printese si Golan

 

 

O noua saptamana cu chestii de facut, mai ales de luni: e ziua in care incepi dieta, mergi si la sala si te apuci de proiectele puse pe hold, dar si de cartea aia faina pe care ai zis ca o vei citi si acum doua luni, cand ti-ai cumparat-o. Nu prea te credem, dar daca tot zici ca esti pus pe treaba, iti mai dam cateva sugestii cu lucruri de facut:

 

 

Luni

 

Silver Church tocmai ti-a facut lunea mai suportabila cu “Beer Me Monday”. Mergi, iti comanzi o bere si mai primesti una din partea casei. Daca te duci in miezul zilei nu prinzi oferta, ca incepe la 18:00 (FYI). Spune-i de oferta si colegului sharuitor de meme-uri dureroase apropo de ziua de luni. Te salvezi si pe tine de chin, dar si pe ceilalti 5 prieteni pe care ii mai are in lista.

 

 

beer monday bere luni silver church

 

 

Marti

 

Azi te trimitem la Institutul Cervantes la Nuevas Cinefilias. De la 19:00 incepe Stella Cadente in regia Lluís Miñarro. Nu, nu are nicio legatura cu “estoy embarazada con tu hijo”, ci mai degraba cu politicieni oportunisti, fara viziune, cum stim ca se practica. Daca ai sub 16 ani, e mai fain Zootopia.

 

 

Miercuri

 

De pe vremea cand fetitele visau sa devina printese si nu Barbie (de Romania), familiile regale au fost mereu un reper pentru popor. Da un search sa vezi in cate milioane de articole a aparut inelul de logodna a lui Kate Middleton, daca esti curios. Asa ca miercuri, la Muzeul National de Istorie a Romaniei, poti vedea Cabinetul pentru bijuterii primit de regele Carol I si sotia sa Elisabeta la aniversarea nuntii de argint.

 

 

cabinet bijuterii carol elisabeta

 

 

Joi

 

Pana ajungi in New York la Met Opera sa vezi Madama Butterfly a lui Puccini, in reinterpretarea lui Anthony Minghella, hai joi la Grand Cinema & More. Ora 19:55. Ai ocazia sa vezi un cadru mai mult decat interesant: scena e montata pe apa, suspendata deasupra portului, in fundal Opera din Sydney si Podul portului. Ah? Cool.

 

 

Vineri

 

Ce rost de distractie! La Fratelli Studios e a treia editie de Overground Nights, cu Golan, Otherside si Lucia. Daca stii ca iti revii greu din mahmureala, kindly advice: mananca gras inainte de ieseala.

 

 

concert party petrecere fratelli overground

Distribuie