• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (14 - 18 martie 2016)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri  (14 - 18 martie 2016)

 

In ceea ca priveste timpul am putea sta sa dezbatem cat e ziua de lunga sau chiar mai mult. Indiferent daca il percepem subiectiv sau suntem obsedati de timpul fizic, este clar ca in secolul 21 trebuie sa il strunim foarte bine pentru a face macar jumatate de lucrurile pe care ni le dorim. O noua saptamana, o noua agenda si infinit de multe evenimente in oras. Sa vedem ce-i de pastrat si ce e de ignorat.


home fest 2016

 

Luni: Experimentare la cinema

Astazi incepe en fanfare o noua editie a Bucharest International Experimental Film Festival. Ai ocaza sa vezi cele mai noi si mai nebanuite experimente in cinematografie. Pana in 20 martie. Un abonament care permite accesul la 5 proiectii costa 35 lei.

 

 

Marti: Saptamana Sunetului


Cand ne asteptam mai putin, Bucurestiul ne ofera noi surprize. De data aceasta este vorba despre un nou festival, Saptamana Sunetului care va tine pana in 20 martie. Pe scurt este vorba despre  concerte, filme, conferinte, ateliere, sesiuni de ascultare si expozitii. Mai multe, aici. In plus, intrarea este libera la toate activitatile.

 

Miercuri: Expozitie la muzeu

Daca nu ai ajunsa inca la Muzeul National de Istorie sa vezi expozitia Razboiul in afisul polonez - Colectia Krzysztof Dydo, mai poti sa o faci pana pe 22 martie. Este o fila de istorie concentrata in imagini si niciodata nu este prea mult sa ne amintim.

 

Joi: Home Fest

Daca iti surade ideea de a merge prin casele altora, zilele acestea se intampla o noua editie a Home Fest, festivalul de casa si apartament. Poti consuma arta si performace la pachet cu o adevarata calatorie prin diverse cartiere bucurestene pana in 25 martie.

 

Vineri: RIUF 2016

Daca esti interesat de programe de studiu in strainatate, cele mai importante universitati din lume vor fi prezente la Sala Palatului pana in 20 martie. Peste 95 de Universitati isi vor prezenta programele si ofertele, iar ca sa participi trebuie sa te inscrii pe site-ul RIUF: www.riuf.ro. 

Distribuie