• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (15 - 19 februarie 2016)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri  (15 - 19 februarie 2016)

 

Dupa un weekend plin, nu-i vreme de odihna. Ceea ce inseamna ca in fiecare seara, vei avea un motiv cat se poate de serios sa nu mergi acasa dupa birou sau scoala. Noi pregatim agenda, tu alegi.

 


social media summit 2016 bucuresti 

 


Luni: Saptamana culturala venezueleana

Azi incepe o serie de evenimente menite sa ne aduca ceva mai aproape de Venezuela, care, intre 15 si 18 februarie se muta la MTR si ne tenteaza cu filme, expoziii si concerte. Intrarea este libera.

 

Marti: Cine con acento – road movies spaniole

In fiecare seara de marti a lunii februarie, esti asteptat la seara de film spaniola, la Institutul Cervantes. Ce pretext mai bun pentru a te indragosti de Spania si de peisajele sale?

 

Miercuri: Concert la Sala Radio

De cand n-ai mai fost la un concert Mozart-Beethoven? Ai ocazia miercuri, cand pe scena va urca si pianistul Horia Mihail. Dirijor va fi Lubnan Baalbaki, diijorul filarmonicii din Liban.

 

Joi: Secerea, Ciocanul si Bulanul

Daca-i joi, e Gaia, asa ca suntem invitati la un “desfrau comunisto-contemporan” cu slagare din anii ’80. Locul de-acum consacrat al party-ului: Casa Presei Libere

 

Vineri: Social Media Summit Bucuresti

Cei interesati de tainele social media-ului pot afla care sunt cei mai influenti jucatori din blogosfera ai momentului, vineri, la Crowne Plaza. Inscrierea costa 75 euro + TVA.

Distribuie