• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (18 - 22 ianuarie 2016)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri  (18 - 22 ianuarie 2016)

 

Mai sunt cinci zile pana la weekend si tot atatea posibilitati de a face ceva interesant in serile de dupa munca. Bucurestiul pare ca nu doarme absolut niciodata, surprinzator, nici chiar atunci cand e acoperit de nameti.

 

kyralina librarie 2016Luni: Concert la TNB

Pe scena mare a Nationalului, seara de luni se poate anima la concertul sustinut de Alexandra Usurelu si Symphonic Pop Orchestra. #PUR va fi un show multimedia cu opriri prin tot ce a produs pana acum artista.

 

Tip: Biletele se gasesc online dar si la Agentia de bilete a TNB.

 

 

 

Marti: Aniversare Crowd Control


La aniversarea de trei ani, trupa Crowd Control va promova mixtape-ul Loud Blood Youth, primul material discografic de tip long play. Primul single de pe mixtape-ul Loud Blood Youth este reinterpretarea cantecului Paradox semnat Rodion G.A. Tentant?

 

Tip: In caz ca da, esti asteptat in Control de la 21.00.

 

 

 

Miercuri: Tribut Amy Winehouse

In caz ca inca iti ma rasuna in minte muzica lui Amy, Irina Popa, Iulian Vrabete (Holograf) & Band pregatesc un concert tribut la Beraria H.

 

Tip: Pune-ti pantofii de dans, pentru ca la 22.30 incepe show-ul. Bilet: 15 lei.

 

 

 

Joi: Seara de film

Ca in fiecare joi, la Spatiul Public European esti invitat la o serie de filme cool si educative. Joia aceasta poti descoperi un documentar deosebit: Secretul nasturelui de sidef / El botón de nácar (cronica aici).

 

Tip: Filmul incepe de la ora 19.00, iar intrarea e libera.

 

 

 

Vineri: Reduceri in franceza

Libraria franceza Kyralina da startul unui weekend de reduceri la peste 800 de titluri din toate domeniile. E momentul sa faci shopping pentru viitoarele zile de nastere ale prietenilor francofoni.

 

Tip: Reducerea este de 30% iar maratonul reducerilor se incheie pe 24.

Distribuie