• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (28 dec. 2015 - 1 ian. 2016)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri  (28 dec. 2015 - 1 ian. 2016)

 

Mobilizarea de dupa Craciun presupune o semi-revenire la ritmul cotidian al orasului. Cat ai clipi vine insa Revelionul, asa ca urmeaza zile cu iz de vacanta pe final de an. Si sa nu credeti ca Bucurestiul nu stie sa ne ademeneasca cu evenimente chiar si in ultima saptamana a anului.

revelion bucuresti 2016

 

Luni: Petrecere retro

Daca nu ati fost pana acum la nicio petrecere marca Discoteca, nu o puteti rata pe ultima din 2015. Nu cand invitata speciala este Marina Voica care va acompania selectia de muzica romaneasca din anii ’60 pana in anii ’90. Felicitarile, masa si dansul vor avea loc la Control.
Tip: Intrare, 20 de lei.

 

 

Marti: Teatru

Ultima piesa vazuta in acest an ne poate instriga la putin love. Dragostea, iubirea, fericirea ­– ce mai inseamna aceste cuvinte si concepte in zilele noastre? Avem ocazia sa aflam la teatrul In culise, vizionand piesa Luv, in regia Iuliei Grigoriu. Distributie: Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Alexandru Banciu.
Tip: Bilet – 30 de lei.

 

 

Miercuri: Concert

Un concert al Mariei Raducanu poate pica la fix intr-o miercuri inainte de final de an. Acesta va avea loc la Teatrul de Arta, incepand cu 19.15.
Tip: Bilet, 30 de lei. Rezervari la numarul de telefon: 0737.904.932

 

 

Joi: Revelion

Ultima zi a anului aduce petreceri de revelion cat cuprinde. Nu trebuie decat sa alegem, iar Orasul Meu v-a pregatit o pagina speciala cu toate petrecerile.

 

 

Vineri: 1 ianuarie 2016

In prima zi din an, dupa odihna de rigoare, ne putem reveni la un concert in Tribute Club unde Horia Brenciu & HB Orchestra ne vor ajuta sa intram armonios in 2016.

Distribuie