• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri (29 februarie - 4 martie 2016)

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri  (29 februarie - 4 martie 2016)

 

Nestiintific vorbind, saptamanile par a trece in zbor mult mai repede decat ar trebui. Motiv nu neaparat de intristare, ci imbold pentru a-ti organiza timpul atat de eficient incat serile sa ramana libere pentru a-ti hrani apetitul de animal urban. Avand in vedere ca avem o saptamana plina de “martisoare” la orizont, nu-ti ramane decat sa sarbatoresti.martisor 2016 


Luni: Est Vest Cinema


O buna introducere in universul cinematografic al “Estului” Berlinului (fostul RDG) este initiata de Institutul Goethe. De doua ori pe luna vei avea ocazia sa descoperi istoria acestei cinematografii, iar prima proiectie are loc azi, de la 19.00, la Control. Intrarea este libera.

 

Marti: Altfel de martisoare

Daruieste un martisor altfel. O poti face chiar azi, daca intre 16.00 si 21.00, treci prin Cismigiu si lasi o sacosa cu haine si incaltaminte pentru oameni care au mare nevoie de ele. Copacul cu haine a devenit deja faimos, iar tu poti azi sa faci un martisor mai frumos decat oricare altul gasit la tarabele de la metrou.

 

 

Miercuri: Lansare de carte

Se lanseaza la Aiurart o carte despre design și microarhitectură din resturi: reciclare, pop, economie, low-tech, neorealism, ceva poezie. Numele este Iepuri și Sateliți. Povești despre recuperări și recompuneri, iar autorul Justin Baroncea.

 


Joi: Concert Luiza Zan


La MTR, joi, se lanseaza albumul de jazz Heritage al Luizei Zan. Acesta te va surprinde si cu ceva elemente folclorice si improvizatii muzicale si este dedicat mamei artistei.

 

Vineri: News from Polska


Mini-festivalul, care a inceput in weekendul trecut si se termina pe 6 martie, iti va da ocazia sa descoperi cinci dintre cele mai origininale artiste poloneze ale momentului in cadrul a patru spectacole de teatru, dans si performance. Astazi, poti merge sa vezi la Centrul Dansului spectacolul „Diva” cu Wioleta Komar. Un bilet costa 25 de lei.

Distribuie