• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 1 - 5 august 2016

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 1 - 5 august 2016

 

Se spune ca saptamana buna dupa evenimente se cunoaste. Asa ca te organizezi si mergi la:

 

Luni

Piua Book Bar iti aduce o serie de filme scurte, cu ocazia American Avant-Garde Experimental Film ShortFest. Sunt din anii ’20 si ’30, precum Manhatta de Charles Sheeler si Paul Strand, Ballet Mechanique de Fernand Léger si Dudley Murphy, Anémic cinéma de Rrose Sélavy aka Marcel Duchamp, Skyscraper Symphony de Robert Florey si multe altele. Incepe la 20:00, iar bilete iti poti cumpara din locatie, 30 Lei – o zi, 80 Lei – 3 zile. Pentru elevii si studentii – 20 Lei/zi, 50 Lei/3 zile.

 

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 1 - 5 august 2016

 

Marti

Puiu Pascu, Virgil Popescu si Titi Herescu sunt Jazz Trio-ul de la Acoustic Garden – Music Under the Tree, proiectul de vara al Berariei H. Vii sa-i asculti de la 20:00, incerci berea neflitrata si alte bunatati care-ti fac cu ochiul, pe acustica potrivita. Intrarea e libera, dar ar fi bine sa faci o rezervare din timp la 0725 345 345.

 

Miercuri

Pe Arena Nationala, de la 20:45, joaca Steaua – Sparta Praga. Stim ca ti-ai luat bilete din timp si abia astepti sa-i faci galerie Stelei. Daca nu esti pe stadion, o bere cu baietii pe o terasa unde se difuzeaza meciul si esti cel mai fericit. Poate veni si ea cu fetele, sa n-ai discutii acasa.

 

 

Joi

Backyard Acoustic Season ti-i aduce pe Vita de Vie si Domino in gradina Casei Universitarilor. Baietii de la Vita te duc „Azi” „Pe plaja-n Vama la 5” unde dau „Sunetul mai tare”. Nici Domino nu se lasa mai prejos cu „Song for Doina”, „Ciuleandra” si alte ciocarlii. De la 19:00 pe Dionisie Lupu, nr. 46. Bilete gasesti pe iabilet.ro - 40 Lei, iar la intrare, in seara concertului, 50 Lei.

 

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 1 - 5 august 2016

Foto: Backyard Acoustic Season FB.

 

Vineri

Fie ca esti din Bucuresti sau din provincie, ARCUB in parteneriat cu A.R.C.E.N s-au gandit ca ti-ar prinde bine un tur pietonal al capitalei. Asa ca au organizat Open Lab: Explorator Bucuresti 2021 - Trasee Urbane. Se pleaca la 18:45 de la Hanul Gabroveni, pe traseul Piata Roma - pasajul Lipscani, Hotel Intercontinental - Vasile Conta - Casa Universitarilor - Arthur Verona - Scoala Centrala - schitul Darvari - Piata Gemeni - Viitorului - Eminescu - Fainari - Obor. Dupa cum observi, nu sunt strazile batatorite-n lung si-n lat toata ziua. Din contra, mergi la promenada, sa admiri de la vilele aratoase si impunatoare la casele micute si bine ingrijite.

Distribuie