• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 11 - 15 iulie 2016

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 11 - 15 iulie 2016

Cum nu ai chef sa faci mai nimic? Stii cate se intampla prin Orasul Meu?! Cel putin cinci chestii tari de luni pana vineri. De weekend, nici nu mai vorbim. Acum.

Sursa foto: Flickr

 

Luni

Sapatmana incepe agale cu Lazy Monday la Teatrul de Vara din Herastrau. Muzica buna intr-o seara de vara te va indemna sa vezi ceva mai optimist viata de adult. Ai parte la eveniment de doua concerte: James, formatie britanica veterana in peisajul rock-ului independent, si Public Service Broadcasting, maestrii in muzica intrumentala ce combina influente alternative, art rock, indie rock, electronica, dance-punk si krautrock neconventional.

 

Marti

Ca sa pastrezi vibe-ul de iubitor de frumos, marti e ziua in care mergi sa vezi Constantin Brancusi - Expozitie omul si lucrurile la ARCUB, Hanul Gabroveni. Nu stim daca ai donat bani pentru Cumintenia Pamantului, dar suntem siguri ca il apreciezi pe artistul roman care a inmanat tarii noastre un pin pe sculptura pe care sa il folosim cand ne asezam mai bine pe harta lumii.

Intrarea este gratuita.

 

Miercuri

Miercuri, pe 13 iulie, la Arenele Romane – MEGADETH vine si cum vine! Nu are rost sa iti mai spunem nimic. Un fan adevarat are deja biletele in buzunar si se roaga ca zilele sa treaca mai repede ca sa mearga la concert sa ii vada pe titani live. In cazul in care insa esti un fan mai ametit de viata, bilete gasesti in reteaua Eventim.  

Sursa foto: Megadeth FB

 

Joi

Azi de deschide Gradina Dorobanti si, ca sa se marcheze momentul cum trebuie, canta GOLAN. Se spune ca e foarte important cum pleci la drum in viata, asa ca evenimentul e facut ca sa se inceapa sezonul pe pozitiv.

 

Vineri

One Year Anniversary Deep House Bucharest, la Swaai Bar, este evenimentul cu care incepi weekendul. SUOL’s TILL VON SEIN aka Tilly vin pentru prima data si intaia oara la noi cu aceasta ocazie, asa ca trebuie sa treci pe acolo. Line-up-ul e completat in mare stil de BOg, The Rabbit King si rezidentii Bross & Major Ross.

Intrarea este 20 de lei inainte de miezul noptii si 30 de lei dupa.

Distribuie