• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 13 - 17 iunie 2016

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 13 - 17 iunie 2016

 

Incepem saptamana cu planuri din timp, iar pentru asta avem nevoie de inspiratie. Mai jos:

 

Foto: flickr; Sursa - 마 법사.

 

Luni:

Da, e luni si, da, e 13. Asta nu inseamna nimic mai mult decat o zi ca oricare alta, petrecuta cum iti place. La TNB, la Cockosi. O piesa curajoasa, actuala, despre identitate sexuala. Pentru ca e ok sa fii straight, gay, ce si cum vrei tu sa fii. Mergi si vezi daca-l intelegi pe John sau empatizezi cu un alt personaj. E cu discutii inteligente despre relatii, vulnerabilitati, cu tensiuni si pasiuni. E cu nevoie de siguranta si teama de asumare. A castigat Premiul „Laurence Olivier” in Londra si a fost montata pe Broadway. Iti poti cumpara bilet de pe mystage.ro - 30 Lei.

 

Marti:

George D. Stanciulescu, pe care-l cunosti drept LeVant, lanseaza EP-ul „Tone Skin”. Al treilea la numar, in colaborare cu The Sublunar Society. Cristina Padurariu si Alexandrina Hristov isi pun vocile la bataie pe armonii si mix-uri techno si IDM. In Control. Intrarea e 10 Lei si dupa ora 22:00 ai discount 50% la bar.

 

 

Miercuri:

Azi esti suporter si te manifesti cum stii tu mai frumos. E meciul Romania - Elvetia de la 19:00. Daca nu esti in Parc des Princes, la Paris, probabil esti intr-una din locatiile neaose. Ai la dispozitie numeroase si variate. Lasa acasa tot ce-ti amintesti ca-ti spunea mama cand erai mic ca nu-i frumos sa faci si vei ramane surprins sa vezi ca atmosfera de meci poate fi frumoasa si fara injuraturi sau coji de seminte.

 

Joi:

Deschis Gastrobar se transforma pentru o noapte, ca Cenusareasa, in cinema. Doar sa-ti faca incalzirea pentru 2 iulie si sa-ti aduca cele mai premiate scurtmetraje la Rooftop Cinema - WarmUP Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, de la 20:00. Daca te intrebi ce filme sunt: de pe plaiuri mioritice ai „Cai Putere”, „Ela, Panda si Madam” si „Sa mori de dragoste ranita”; „Intre pamant si cosmos” e o comedie britanica, iar „Inainte de stingere” are ceva din farmecul filmelor newyorkeze.

 

Vineri:

In Izvor e a doua editie Natura Fest, de la ora 11:00. Trebuie sa fii aici pentru ca incerci sa convingi cat mai multi prieteni sa colecteze deseurile selectiv si sa actioneze impotriva distrugerii mediului. Pentru ca te-ai saturat sa le faci teoria chibritului care decurge cam asa: „stii, se numeste incojurator pentru ca, culmea, te inconjoara si iti faci tot tie rau, ce sa vezi” si probabil nici ei nu vor sa o mai auda, dar nu te dai batut(a) pana nu vezi rezultate. Incet, dar sigur. Ti se alatura Coma, Omul cu sobolani, Tolouse Lautrec, Luna Amara, ZOB si Pistol cu Capse. Intrarea e libera.

 

Distribuie