• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 15 - 19 august 2016

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 15 - 19 august 2016

 

Se spune ca daca te inconjori de lucruri frumoase si oameni interesanti, te vei simti mai bine si viata iti va parea ca merita explorata. Ca sa faci si tu ce se spune, Orasul Meu iti arata unde trebuie sa fii saptamana aceasta de luni pana vineri, pentru a avea parte de tot ce e mai bun.

 

Luni - Mircea Vintila

Acoustic Garden vine luni cu Mircea Vintila invitat. Toata actiunea se petrece pe terasa de la Beraria H, iar intrarea este libera. Ce mod frumos sa impui ritmul pe care il doresti saptamanii tale. Nu uita insa sa iti faci o rezervare, ca sa fii sigur ca prinzi un loc in fata.

 

Foto: Mircea Vintila FB

 

Marti - Steaua Bucuresti - Manchester City

Azi e o zi plina de actiune sportiva pentru ca Steaua Bucuresti și Manchester City joaca in play-off-ul Champions League chiar pe National Arena. Stim ca ai multe emotii pentru ca ai sansa sa vezi un meci atat de important la tine acasa, asa ca nu uita ca trebuie sa iti iei bilet de pe: http://www.biletesteaua.ro/.

 

 

Miercuri - Zutopia Festival

Zutopia Music Festival continua azi cu Sia, Fallulah, Selah Sue si Oh Land. Toti acesti artisti internationali vin in premiera in Romania, lucru cu atat mai impresionant pentru ca se intampla in cadrul aceluiasi eveniment. Presupunem ca deja ai bilete aici, asa ca asteptam sa ne spui cum a fost.

 

 

Joi - Barajul

E zi de teatru la ARCUB si poti vedea Barajul. Cadrul piesei este unul foarte interesant. Cinci oameni se intalnesc intr-un bar in Irlanda, aproape de un baraj, si istorisesc fel de fel de povesti despre viata, intr-o atmosfera cumva bizara. Biletele costa 25 de lei cu reducere pentru pensionari si studenti sau 35 de lei, pret intreg.

 

Vineri - Toulouse Lautrec

Toulouse Lautrec te asteapta azi in Gradina cu Filme pentru un concert acustic de ascultat si simtit. Totul incepe de la ora 20:30, iar biletele se gasesc la casa de bilete creart sau in reteaua Eventim.

Distribuie