• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 16 - 20 mai 2016

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 16 - 20 mai 2016

 

Un cocktail de cultura si fotbal

 

Ai venit in Bucuresti cand ai inceput facultatea sau stai aici de o viata si ai senzatia ca deja stii cam tot ce se intampla in oras. Indiferent cum e, stii ca ai optiuni multe si diverse. Uite-le pe ale noastre. Acum tu sa ne zici daca-ti plac.

 

Foto: flickr - tikitoy998

 

Luni:

La TNB (Teatrul National Ion Luca Caragiale) vine Erik Truffaz impreuna cu cvartetul sau, sa-ti prezinte ultimul lor album, Doni Doni. Nu stii limba din Mali? Nici noi, dar am aflat ca „doni doni” inseamna incetul cu incetul. Se pare ca e un nume predestinat, odata ce l-au construit in trei ani, dar influentele africane si colaborarea cu Rokia Traore si Oxmo Puccino, doua voci super premiate au facut sa merite asteptarea. Incepe la ora 20:00, iar bilete iti poti cumpara din reteaua eventim.ro si nu numai.

 

Marti:

Azi nu ai voie sa lipsesti de pe Stadionul National Arena. La 21:30 incepe Finala Cupei Romaniei: Dinamo - CFR Cluj. Te prezinti fara seminte la purtator, injuraturi pentru sustinatorii echipei adverse de genul „Pe ei, pe mama lor”, doar ai pretentii de suporter civilizat. Fie ca tii cu Dinamo care au castigate 13 trofee ale Cupei Romaniei, fie cu CFR Cluj care au trei, biletele poti sa ti le cumperi de aici.

 

 

Miercuri:

La teatru cu tine. The Blue Room in regia lui Cristian Bajora, de la 20:00, In Culise. Aici intalnesti cinci barbati si cinci femei care joaca roluri complet diferite. Nu te aventura sa-ti iei bilet daca stii ca nu-ti place nimic ce iese din tipar. E o piesa nonconformista, controversata chiar, despre sex. Daca esti interesat, biletul e 40 Lei.

 

Joi:

Hai la party! In Control, Arovane, Syl Kougai, Flint Kids, Bunai Carus si BLN se intrec in mixuri la Electronic Experimental Night 2. Daca Arovane merge mai mult pe ritmuri calde imbinate cu beat-uri complexe, Syl Kougai prefera bass-ul in albumul pe care tocmai l-a lansat, ΙΧΘΥΣ. Nebunia incepe la 21:00 si tine pana la miezul noptii, ca-n povestea Cenusaresei. Asigura-te ca ti-ai facut rezervare din timp.

 

 

Vineri:

Pentru un inceput de weekend adecvat, trebuie sa afli ce se mai intampla in materie de design, doar vrei sa ramai informat. Fie ca ai un job in domeniu, fie ca nu. Asa ca alegi Romanian Design Week 2016. De la 14:00 pana la 20:00, in Piata Amzei. De la arhitectura, la moda si grafica, sunt organizate expozitii, galerii de arta, studiouri, ateliere si showroom-uri care gazduiesc conferinte, proiectii si alte minunatii. Aici gasesti harta evenimentelor si toate hotspoturile din Bucuresti.

Distribuie