• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 19 - 23 septembrie 2016

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 19 - 23 septembrie 2016

 

Da, a inceput toamna. Cu ploi, racoare si alte motive de bucurie. Da, de bucurie. Pe care ti le-am enumerat aici. Iar saptamana asta mai vine cu cinci:

 

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 19 - 23 septembrie 2016

Foto: Voltaj FB.

 

Luni - Bucharest Jazz Festival

De ce sa vii la Bucharest Jazz Festival? Pentru muzica buna din Piata George Enescu si conferintele, workshop-urile, intalnirile, vizionarile de film si expozitiile de fotografie de la sediul ARCUB.

Sunt sapte zile la numar, cu program variat.
Intrarea e libera, iar spectacolul incepe la ora 19:00.

 

Marti - Voltaj

„Te inconjoara si te agata cu parfumul lor” la Sala Polivalenta, de la 20:00. Concertul face parte din turneul national al trupei, „Voltaj 2016”.

Organizatorii ti-au pregatit efecte speciale, tehnologie pe masura si energie cat sa-ti ajunga pentru intreaga saptamana.

Daca nu ti-ai cumparat bilet inca, o faci de pe bilete.ro, iar preturile variaza intre 50 si 150 Lei, in functie de categorie.

 

Miercuri - Carpathian Garden

Te mandresti cu Romania, peisajele ei si tot ce are mai frumos, dar mai putin cu oamenii ei. Mai bine spus, cu personajele ei contemporane. Pe care ti le infatiseaza Tudor Aaron Istodor si Radu Iacoban in piesa Carpathian Garden, la Godot Cafe. 80 de minute de parcagii, preoti, prezentatori de stiri, moguli de presa, politicieni si staruri de filme XXX. Spuma societatii, nu alta.

Pretul unui bilet este 30 Lei, iar intrarea se face la 22 fix.

 

Joi - Caini

La Teatrul de Vara Herastrau ai sansa sa vezi proiectia filmului romanesc „Caini” in avanpremiera. De la 20:30. Ce-i tare e ca poti sta de vorba cu actorii, regizorul si echipa filmului. Da, fata-n fata cu Dragos Bucur, Vlad Ivanov, Gheorghe Visu, Raluca Aprodu, Emilian Oprea, Teodor Corban sau Costel Cascaval.

Bilete gasesti pe eventbook.ro - 15 Lei.

Daca esti curios despre ce este vorba, da cu play:

 

 

Vineri - AllTimeClubbing & Blackout

Dupa o saptamana atat de plina, e binevenit sa incepi weekend-ul cu un party de pomina in Kristal Glam Club. Line-up-ul e ales pe spranceana: Deborah de Luca - cea mai tare femeie DJ, DJ Spartaque - vine pentru prima data in Romania si veritabilii Luca M, Just2 si Punu. 
Pretul unui bilet in avans este 30 Lei, la intrare 40 Lei - inainte de ora 00:00 si 50 Lei dupa aceasta ora. Incepe la 22:00, iar rezervari poti face la 0745 044 515.

Distribuie