• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 25 - 29 iulie 2016

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 25 - 29 iulie 2016

 

Iti amintesti de nicio zi fara un event? Perfect, pentru ca ti-am facut lista si pentru saptamana asta. Daca ti-e greu sa tii pasul, provoaca-ti prietenii sa incerce si ei, faceti un battle cine bifeaza mai multe evenimente, iar cel care pierde face cinste cu o masa-n oras (wink wink).

Asadar:

Luni

Cei de la Aiesec te trimit in calatorie peste mari si tari, fara sa pleci prea departe. In Global Village. Din motive de culturi, traditii si experiente unice, locuri noi, oameni noi si amintiri, au chemat 36 de tineri simpatici din 17 tari care abia asteapta sa te cunoasca si sa povestiti despre experiente diverse.

Ia-ti si pofta de mancare cu tine pentru ca ai de incercat bunatatile atator culturi. In Piata Universitatii de la 19:00, in zona Fantana Vioara Sparta.

 

Foto: flickr; Sursa: Joana Rangel.

 

Marti

La Godot se joaca 30+, o piesa despre viteza cu care ne traim viata. Nu, nu e o drama, ci incearca si gaseste doza de umor a situatiei. Sase prietene cu o varsta „respectabila”, distractie, certuri, alcool, impacari, confesiuni. Dar mai ales un tort. Toate iti arata ca 30 e doar inceputul. De la 20:00, iar pretul unui bilet este 40 Lei.

 

Miercuri

Iti petreci seara in stil frantuzesc, cu chansonete si tango, pe acorduri de swing si jazz, la Serendipity. Cu Diana Tudor si Alexandru Burca, la French Swing.

Asculti piese celebre din repertoriul Dalidei, lui Charles Aznavour, Edith Piaf, Yves Montand, Jean Moscopol, precum La Boheme, Champs-Elysees, Sous le ciel de Paris si altele. Incepe la 20:30, iar participarea se face pe baza de rezervare la 0743 283 342, intre orele 14:00 - 00:00.

 

 

Joi

Toata nebunia cu Pokemon Go a luat o amploare de nu-ti vine sa crezi. Daca la inceput ti-ai descarcat jocul doar din curiozitate, acum parca nu mai poti lasa telefonul din mana pana nu-i gasesti pe cei mai rari si mai tari. Cum ai urmarit desenul cand erai mic, iti mai amintesti vag cateva dintre numele acestora si ii cauti prin toate parcurile si stradutele.

Asa ca Beraria H a zis sa nu te puna pe drumuri, ci sa vii direct in Herastrau, supranumit si cea mai mare ferma de pokemoni, unde ai cea mai mare probabilitate sa-i prinzi.

Trebuie sa alegi o echipa, iar la fiecare 15 minute, cine detine controlul Gym-ului primeste un punct. La finalul eventului, echipa cu cele mai multe puncte primesc din partea casei o bautura drept premiu.

Se face si afterparty pe terasa, cu Lidia Buble si Vanotek. In plus, stii ca aici ai mereu 2 PokeStops unul langa altul + Free Wi-Fi si puncte unde-ti poti incarca smartphone-ul gratis. Se da startul la ora 17:00.

 

 

Vineri

Finalul de iulie se petrece la Gradina Botanica, la Marele Picnic ShortsUP. O seara cu filme scurte, muzica, proiectii multimedia si ateliere, la firul ierbii si racoarea gradinii, pe paturi de picnic.

Nici videomapping-ul sau energia muzicii JazzyBIT nu lipsesc. Programul filmelor ruleaza intre 21:30 - 23:30, dar ar fi bine sa fii aici  in jurul orei 19:00. Nu vei regreta.

Bilete gasesti in retelele eventbook.ro, myticket.ro si eventim.ro, intre 25 - 40 Lei, in functie de categorie.

Distribuie