• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 26 - 30 septembrie 2016

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 26 - 30 septembrie 2016

 

Party-uri si moduri de exprimare

 

Incepi saptamana in forta cu teatru, poezie, o altfel de abordare a problemelor contemporane si party-uri fresh si diverse:

 

Luni - Cum se cuceresc femeile

Azi, la Teatrul Metropolis, il cunosti pe Allan Felix. Allan, proaspat divortat si in cautarea iubirii absolute, vrea sa afle Cum se cuceresc femeile si ia lectii de la cel mai bun, respectiv Humphrey Bogart, idolul sau din „Casablanca”. Vede ca realitatea e putin cam diferita, mai ales cand esti depresiv si mult prea visator, iar pastilele-ti devin confidente.

Incepe la 20:00, iar pretul unui bilet e 25 Lei.

 

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 26 - 30 septembrie 2016

Foto: Cum se cuceresc femeile FB.

 

Marti - Poezie in doi

Julius Meinl, alaturi de Compania 7 & Oana Puscatu, te provoaca sa te exprimi prin poezie, cu un experiment cel putin interesant. Ce inseamna mai exact? Ai niste versuri in minte, le scrii aici, vii la Hard Rock Cafe incepand cu ora 21:00 si s-ar putea sa-ti auzi compozitia cantata de trupa mai sus mentionata. Intrarea e libera.

 

Miercuri - La Institutul Schimbarii

La Centrul National al Dansului, sub directia si coordonarea lui Paul Dunca, Madalina Branduse, Carmen Cotofana, Renate Dinu, Alice Monica Marinescu, Maria Mora, Ada Musat & Vava Stefanescu iti prezinta un bio info show care vizeaza comunitatea transgender romaneasca, invizibila pe plan local. Si atinge toate punctele problemei. De la asumarea corpului, sexualitatii, identitatii de gen pana la confruntarea cu perceptia publica.

Nu e recomandat copiilor sub 15 ani, iar bilete gasesti pe kompostor.ro, 25 Lei - accesul general si 15 Lei - redus. Ora 19:30.

 

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 26 - 30 septembrie 2016

 

Joi - Suie Paparude

Michi, Dobrica aka Hauteculture si Bean, baietii de la Suie Paparude, sunt de la 21:00 in Control. C-un sound fresh si divers, de la electroclash si dubstep la break beat si new wave, noua albume la activ si 23 de ani de experienta.

Iti iei vibe-ul pozitiv si bilete de pe eventbook.ro - 30 Lei.

 

Vineri - Main Reason

Paul Ritch, Fer BR, Mirror States, Alex Rise si Visuals: vloop e lineup-ul care te aduce in Quantic Pub de la 23:00. Pentru un techno de calitate, care te face sa-nchei saptamana cu dans pana-n zori. Bilete gasesti la intrare, dar si pe livetickets.ro - 25 Lei. La intrare pretul difera: 35 Lei < 01:00 > 45 Lei.

Distribuie