• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 4 - 8 iulie 2016

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 4 - 8 iulie 2016

 

Saptamana aceasta iti faci timp pentru: 

Luni:

Philip Glass, celebrul compozitor american nominalizat la Oscar, vine in Bucuresti. Pentru spectacolul Philip Glass & Kronos Quartet: Dracula - The Music & Film, proiectie pe care n-ai de gand s-o ratezi. Pasiunea si incalcarea conventiilor, partile intunecate pe care incerci sa le ascunzi cat mai bine, aici le vezi pe toate live.

E o experienta culturala altfel, interpretata cu casa inchisa la Opera din Los Angeles, la New York si Londra. Acum si-n Parcul Herastrau, la Teatrul de Vara, de la 21:30.

Bilete gasesti in reteaua eventim.ro si preturile variaza in functie de categorie, de la 170 Lei – categoria II, 240 Lei – categoria I si 350 Lei – VIP.

 

Marti:

Daca esti fan bucatarie italiana, azi de la 17:00, in Gradina Floreasca, ai Culinar 12 / Pizza&Pasta. Incerci aluatul de pizza cu bere si diversele tipuri de paste, gatite pentru toate gusturile. Vii sa socializezi, in timp ce povestesti pe terasa, te relaxezi pe sezlong sau dansezi pe marginea piscinei. Intrarea e libera, dar iti recomandam sa-ti faci rezervare la 0755085967.

 

 

Miercuri:

Tot in Gradina Floreasca esti si astazi. De la 19:30 insa, la Jazz in the Grass 16 cu Lucas Molina - Una Noche de Flamenco & Jazz Fusion. Vii pentru seara plina de culoare, de viata, pentru muzica, dans, coardele chitarei, bataile cajonului si al castanetelor de Flamenco, pentru sunetele blue & jazzy. Saxofonistul Costin Rosu si chitaristul Catalin Vlad, invitatii artistului, iti pregatesc atmosfera, tu paharul de vin si te relaxezi pe pajistea gradinii. Intrarea e libera.

 

Joi:

Vii la Casa Universitarilor pentru seria de concerte Backyard Acoustic Season. De la 19:00 urca pe scena Grimus & Sophisticated Lemons. Cei din urma pregatesc lansarea unui noi videoclip si-ti aratam putin, cat sa vrei mai mult si sa-ti iei bilet. Asadar, ai indie, alternative rock si experimental, indie rock. Ideea e ca totul se petrece pe un mood energic si optimist. Biletele s-au pus in vanzare in reteaua eventim.ro - 40 Lei, iar la intrare in seara cu pricina - 50 Lei.

 

 

Vineri:

Incepe a doua editie a Festivalului de teatru urban la gradina Quantic.

Cu expozitii de pictura, fotografie si grafica, ai un colt de lectura, biblioteca urbana, spatiu de chill-out si alte activitati bune de incercat. Toate de la ora 18:00. Iar de la 20:30 se joaca Incurca Lume dupa A.D.Hertz, in regia lui Catalin Bugean, cu Ovidiu Usvat, Tinca Tugulea, Alecsandra Timofte, Cristi Dionise si Razvan Timigeriu. Ca sa nu pleci acasa imediat dupa, de la 22:00 e concert Runaway. Aici

Distribuie