• Share

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 8 - 12 august 2016

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 8 - 12 august 2016

 

Teatru, film si party

 

Nici nu a inceput bine saptamana ca hop si noi cu lucruri, sugestii de iesit, distrat, culturalizat, in Bucuresti si-n Vama.

Pornim in recunoastere astfel:

 

Luni - Opiniile unui Clovn

Doar si clovnul e om si are pareri. Unele destul de puternice si bine intemeiate. Asa ca si le spune intr-un one man show numit sugestiv „Opiniile unui Clovn”. Hans Schnier se prezinta astazi, 08 august, in fata poporului Green Hours, drept „clovn sau, denumirea oficiala a profesiunii mele, comic”. Alex Buescu il interpreteaza pe Hans, un artist cam nefericit care-ti spune cum sta treaba cu societatea germana pe parcursul si dupa Al Doilea Razboi Mondial.

Bilete daca nu ti-ai luat din timp de la [email protected], inseamna ca suni de urgenta la 0788 452 485, numar la care ti se raspunde intre orele 11:00 - 18:00. Pretul unui tichet e 25 Lei in ziua event-ului, 20 Lei daca ai fost constiincios si ti-ai luat cu ceva timp in urma, iar daca esti student sau elev il poti cumpara la jumatate de pret.

 

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 8 - 12 august 2016

 

Marti - Seara de film 19 - Chicago

Daca n-ai mai fost la silent cinema, hai in Gradina Floreasca la „Seara de film”. "Ce mai inseamna si asta?", te intrebi. E in stilul silent disco, adica sunetul se aude doar in casti pe durata proiectiei. Castile le poti inchiria contra sumei de 10 Lei de la fata locului, iar volumul ti-l reglezi dupa bunul plac.

De la 21:30 incepe Chicago, un film in contextul anilor ’29, despre crima, intrigi, pasiune, dans, celebritate si jazz, cu Catherine Zeta-Jones, Renée Zellweger si Richard Gere.

 

 

Miercuri - Funkedelic Cocktails Night

Cum zilele de luni si marti au fost prilej de culturalizare, azi petreci in sufrageria True Club, la Funkedelic Cocktails Night. Andra Maria - voce, Ciprian Pop - chitara, Adrian Neacsu - bass si Andrei Paraschiv - tobe, pe scurt Chocolate Red, vin pe terasa cu lavanda sa-ti cante live, desigur. Unde mai pui ca ai si 50% reducere la cocktailuri toata noaptea, iar intrarea e libera. Desfatare pe bani putini. Incepe la 22:00 si pentru rezervari suni la 0727 488 087.

 

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 8 - 12 august 2016

Foto: Gradina Floreasca FB.

 

Joi - Sunset Festival

Stii de aici ca luna asta e plina de festivaluri in fel si chip. Cum saptamana asta weekend-ul prelungit incepe de joi si se termina luni, iti faci bagajele si pleci spre Vama la Sunset Festival. Pe langa trupele tale de suflet precum Subcarpati, Suie Paparude, Fratii Grime si multi altii, ai zone interactive bune de alungat plictiseala. Printre ele lounge-uri, jocuri, expo art si barul, acel loc de unde vezi viata mai frumoasa si marea mai albastra. Abonamente ai sa-ti iei din unu, doua, trei locuri. Have fun!

 

Vineri - Mike Servito vs Dr. Rubinstein

Daca nu esti in Vama, esti in Bucuresti. Locatia exacta: Control. La Mike Servito vs Dr. Rubinstein. Orele 23:00 te prind in plina buna dispozitie, mai ceva decat in zilele tale de absoluta glorie. Si nu datorita paharelor in plus, ci atmosferii cool. Ne vedem acolo, normal.

 

Distribuie